Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

08dec2023

Af Kasper Fredholm

Hypnose mod sukkertrang

Hvis du er træt af at være slave af sukkertrang og ønsker at tage kontrol over dine sukkerindtag, kan hypnose være vejen frem. Hypnose er et effektivt redskab, der arbejder på det underbevidste niveau.
Læs mere her

22nov2023

Af Kasper Fredholm

Hvad siger videnskaben, at hypnose kan anvendes til?

Læs om den videnskabelige verdens undersøgelser i forhold til at anvende hypnose som terapeutisk redskab. Hypnose er i rivende udvikling som metode til behandling.
Læs mere her

11nov2023

Af Kasper Fredholm

Frans Anton Mesmer og James Braid

Opdag rejserne af Franz Anton Mesmer & James Braid, pionerer indenfor hypnose. Mesmer introducerede "Animal magnetisme", mens Braid, fascineret af denne kraft, skabte en videnskabelig forståelse.
Læs mere her

08nov2023

Af Kasper Fredholm

Hypnose og smertelindring

Hypnose kan hjælpe dig med at ændre din opfattelse af smerte, hvilket reducerer smertens intensitet. Det sker ved at ændre den måde, hjernen behandler smerteimpulser på, som fører til en følelse af mindsket ubehag.
Læs mere her

20feb2023

Af Kasper Fredholm

Angst for bilkørsel og køreprøve

Køreprøve-nerver er bare et eksempel på mange forskellige tests og prøver, som folk kan blive nervøse for. Hypnose kan hjælpe dig med at være afslappet før og under køreprøven.
Læs mere her

13feb2023

Af Kasper Fredholm

Overvind kærestesorg og tabt kærlighed.

Hypnose kan være et nyttigt værktøj, fordi det er en stille tilstand af refleksion, der kan hjælpe os med at værdsætte de oplevelser, som vi har haft i fortiden.
Læs mere her

30jan2023

Af Kasper Fredholm

Autogen træning - Mindfulness

For at holde vores mentale velvære ved lige og afbalanceret, er det en god idé at have en daglig rutine med henblik på at forblive sund, fokuseret og mest af alt – glad.
Læs mere her

24jan2023

Af Kasper Fredholm

Hypnotisk søvnøvelse

Lider du af søvnløshed og søvnbesvær? Hold øjnene lukkede og afslappede, tillad kroppen at finde sin ro. Lad tankerne flyde, og forestil dig at åbne øjnene og se på punktet foran dig igen.
Læs mere her

03jan2023

Af Kasper Fredholm

Undgå hedeture i overgangsalderen

Hedeture er en af de klassiske symptomer, som mange oplever, når de kommer i overgangsalderen. Dit stærke og fantastiske ubevidste sind kan du via hypnosen træne til at reducere hedeturene.
Læs mere her

27dec2022

Af Kasper Fredholm

Sceneskræk. Fra skræmt til tændt!

Sceneskrækken kan opstå lige inden man skal på scenen, eller den kan starte flere dage i forvejen. Sceneskræk kan ramme debutanter på en scene og selv professionelle performere med mange års erfaring.
Læs mere her

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser