Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Opnå varigt vægttab
med hypnose

Opnå vægttab med hypnosebehandling

Du har prøvet alle slankekurene og givet den evige strøm af motionsformer et ærligt og svedende forsøg. Men du kæmper stadigvæk for at smide de kilo, der irriterer dig hver dag.

Der er mange måder at tabe sig på. - Så hvorfor ikke bruge den letteste og mest naturlige? Med min hypnosebehandling til vægttab kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål på en sund og effektiv måde.

Derfor fungerer hypnose til vægttab

  • Gennem hypnose skaber du og jeg, i samarbejde, en naturlig og automatisk proces mod din idealvægt.
  • Hypnose arbejder direkte med din underbevidsthed, der regulerer din vægt, styrer dine spisevaner, sult og appetit. Fordi vi skaber, og integrerer processen på det underbevidste og automatiske plan, slipper du for at bruge din sikkert hårdtprøvede viljestyrke.
  • Vi frigør en indre og motiverende glæde ved at tabe dig, så du, uden kamp og anstrengelse, nyder vejen over målstregen.

Direkte kommunikation med din underbevidsthed for effektivt vægttab

I hypnose kommunikerer jeg direkte med din underbevidsthed udenom den del af sindet, der rummer den skeptiske og kritiske vanetænkning.

På den måde kan vi skabe nye og målrettede ændringer i mentale mønstre og vaner, der vil gøre dit vægttab befriende nemt og naturligt.

Jeg vil instruere din underbevidsthed i at justere din forbrænding, aktivitetsniveau, sult, appetit, trang og alle andre ting, der er nødvendige for at få dig helt i mål.

Hypnose til vægttab kan hjælpe dig med at:

  • Reducere din trang til overflødig mad og sukker
  • Styrke din motivation og lyst til at bevæge dig.
  • Styrke din selvrespekt og overbevisning om dit eget værd.
  • Øge glæden ved en sundere livsstil så du holder din ønskede vægt.

Hvordan foregår en hypnosebehandling til vægttab?

Behandlingen mod et varigt vægttab hos Fredholm Hypnose består af et hypnoseforløb på tre sessioner, der vil hjælpe med at ændre dine tanker og adfærd omkring mad og motion.

Som supplement til dit vægtabsforløb vil du få en del ekstramateriale i form af supplerende, hypnotiske lydfiler. Materiale du altid vil have til rådighed.

Den første vægttabshypnosesession

Den første hypnosesession starter med en indledende samtale, hvor vi taler om dine individuelle målsætninger for dit vægttab og dine eventuelle bekymringer eller udfordringer, som kan påvirke din succes.

Umiddelbart efter samtalen starter vi arbejdet i hypnose. Har du ikke oplevet hypnose før, vil du i denne session have tid til at blive tryg ved hypnosetilstanden.

Efterhånden som første session udfolder sig,  finder jeg de bedste måder at arbejde med dig på. - Mine hypnosebehandlinger til vægttab er skræddersyet til dine individuelle behov og mål.

Er du klar til varigt vægttab? - Book dit forløb i dag

Med hypnosebehandling hos Fredholm Hypnose er du i trygge hænder på vej mod din nye livsstil og et varigt vægttab.

Jeg har hjulpet mange mennesker med at opnå en ny livsstil om, og er overbevist om, at jeg også kan hjælpe dig. Tag det første skridt i dag og book dit forløb her:

Book dit hypnoseforløb her

 

Hvor mange sessioner består et forløb af?

En hypnose forløb hos Fredholm Hypnose består af 3 målrettede sessioner. - Inklusive lydfiler, der målrettet anvendes mellem sessionerne.

Hvad er prisen for et hypnose forløb til vægttab?

Hos Fredholm Hypnose kan du forbedre din livskvalitet med et hypnoseforløb og et varigt vægttab til en investering på 4700 kr.

Hvor befinder Fredholm Hypnoses klinik sig?

Du finder min klinik centralt i København på Nørregade 41, 1165 København K.

Afspil video

Kirsten og Clara
fik hjælp gennem hypnose

 

“Da jeg var hos Kasper Fredholm, var det en fantastisk oplevelse. Et boost til selvværd, livsglæde og vægttab”
Kirsten Vagner

“Kære Kasper. Jeg er rigtig glad, og har tabt to kilo på to uger! Kaster mig ikke over maden, som jeg plejede – og kagerne kan jeg også godt lade stå :)”
Clara Geller

Er du klar til varigt vægttab?

Underbevidstheden er nøglen, når du vil ændre mønstre og vaner.

Underbevidstheden har af en eller anden grund en overbevisning om en idealvægt på et (alt) for højt niveau. Men i hypnose kan vi overbevise underbevidstheden om, at den skal regulere og holde en idealvægt, der er sund og befriende for lige præcis dig.

Uanset hvad dit bevidste sind ønsker, vil det altid være en kamp at ændre sig, hvis underbevidstheden ikke er på linje med dine ønsker. Tæt på  umuligt. Derfor er underbevidstheden nøglen til at opnå et varigt vægttab.

Hvorfor er hypnose så effektivt?

I hypnose kommunikerer jeg direkte med din underbevidsthed, uden at den skeptiske og kritiske del af sindet blander sig. Altså den del af dig, der som en indgroet overlevelsesstrategi kæmper for at bevare status quo.

På den måde kan vi skabe effektive og målrettede ændringer i mentale mønstre og vaner, der vil gøre dit vægttab befriende nemt og naturligt.

Jeg vil instruere din underbevidsthed i at justere din forbrænding, aktivitetsniveau, sult, appetit, trang og alle andre ting, der er nødvendige at justere for at få dig helt i mål.

 

Og ja, vægttabet er permanent.

For når først de positive ændringer er lavet, er det dem, det skeptiske og kritiske sind arbejder for at bevare. Det nye status quo.

Er du klar til varigt vægttab?

Som supplement til dit vægtabsforløb vil du få en del ekstramateriale i form af relevante hypnoseoptagelser.

Materiale du altid vil have til rådighed, hvis du får lyst til et boost, der stimulerer processen.

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser