Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Et solstrejf i en vandpyt – der blev til en solstråle-historie

For år tilbage fik jeg en moderat til svær depression, og efter et stykke tid stod det klart, at mit liv som konstant turnerende, professionel saxofonist havde indhentet mig.

Men i situationen forstod jeg ikke, hvorfor tæppet pludseligt blev revet så voldsomt væk under mig. Alt gik i sort og fremtiden tegnede dyster.

Jeg blev sat i en traditionel medicinsk behandling suppleret med terapi samtaler.

Det stabiliserede mig gradvist, men jeg følte stadig et kæmpe tomrum indeni.

Jeg har altid haft tillid til det etablerede hospitalsvæsen, stor respekt for lægens ord og var før i tiden meget skeptisk overfor alternativ behandling.

Men i min desperation efter at få det bedre, og for at slippe ud af et snigende overforbrug af medicin, begyndte jeg at se lidt længere end min egen hovedpude.

Jeg skimtede lidt solstrejf hist og hér – og vovede mig lidt ud i verden.

På biblioteket fandt jeg lidt tilfældigt bøger om den moderne meditations-form ”mindfulness”.

Det ledte mig videre til guidet meditation, selv-hypnose og førte mig til sidst til mødet med den form for direkte hypnose, jeg praktiserer nu – og det ændrede mit liv.

Jeg oplevede for alvor store, fantastiske forandringer, og via hypnose fik jeg lysten og troen på livet tilbage, og fandt ressourcer til at komme videre.

Med hypnose fik jeg bearbejdet gamle mønstre og en negativ selvopfattelse, overkom social angst, og blev så fascineret og begejstret for hypnosens helbredende effekt, at jeg besluttede at studere emnet endnu mere, for at kunne give det videre.

Derfor gennemførte jeg uddannelsen som certificeret hypnotisør og arbejder nu til dagligt med private klienter, og har hjulpet over tusinde mennesker med forskellige problemstillinger.

Jeg har mærket på min egen krop og sjæl, hvor præcist og kraftfuldt et værktøj hypnose er – så jeg er oprigtigt fascineret, begejstret og taknemmelig for fænomenet.

Jeg håber på, at kunne bidrage til udbredelsen af hypnosens mange vidunderlige og ofte underkendte muligheder via min praksis, foredrag og demonstrationer.

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser