Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Hypnoseforløbet

1. session handler blandt andet om at skabe hypnosetilstanden.

Efter at vi har klarlagt, hvad vi skal opnå for dig, og hvad du har brug for bliver anderledes, skaber vi din hypnosetilstand. For hypnosetilstanden er dybest det værktøj vi bruger til at opnå dit resultat. Derfor er det en god investering at arbejde med, at din tilstand er så dyb og effektiv, at underbevidstheden åbner helt op, og er modtagelig for nyt input og instruktioner.

Det kan være en læreproces, og det er der tid til.

Hypnose handler om at kommunikere med din underbevidsthed.

I 1. session etablerer jeg den kommunikation, og starter en proces, der begynder at frigøre dine egne kreative underbevidste ressourcer, motivation og overskud, som vi i forløbet målretter mod at ændre de problematiske tankemønstre, emotionelle mønstre, vaner eller handlemønstre, der har skabt problemer for dig.

Det kan være, at du fornemmer den underbevidste proces bevidst, eller at den arbejder for dig, som et indre drive uden for din bevidste opmærksomhed. Men den vil arbejde for dig.

I mellem 1. og 2. session har du lyttet til nogle øvelser, som supplerer forløbet.

Den feedback jeg får fra dig i anden session, bruger jeg til at fokusere hypnoseprocessen ind på at kommunikere med den specifikke del af din underbevidsthed, der skabte de problemer, du har oplevet.

Og med hypnose får vi den del til at arbejde for dig. Ved i stedet for at skabe og vedligeholde problemet, fra det øjeblik begynder at skabe og vedligeholde nye, positive og tilfredsstillende mønstre og vaner for dig.

Det kan være selvtillid og selvværd, livsglæde, andre spisevaner, en lavere vægt, glæden ved at være ikkeryger, at føle sig tryg i sociale situationer, eller hvad du gerne vil opnå med forløbet.

 

3. session handler om at cementere resultatet, så det bliver solidt og permanent.

Sådan at det ikke kun er hos mig og under forløbet, at du oplever forandringen og resultatet. Men at det selvfølgelig er noget du tager med dig ud i fremtiden. Som en permanent del at dig, dit liv og identitet. Og du vil have alle hypnoseøvelserne med dig for altid, hvis du får lyst til et boost i ny og næ.

Det siger mine klienter

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser