Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Styrk din selvtillid effektivt,
og få bedre selvværd med hypnose

Føler du dig blokeret af lavt selvværd og dårlig selvtillid?

 

Så vil det være befriende at bryde igennem den blokering. Det kan hypnose hjælpe dig med.

Hvis du døjer med dårlig selvtillid eller lavt selvværd, kan hypnose afhjælpe mange af de negative og uhensigtsmæssige tankemønstre, som forhindrer dig i at acceptere og elske dig selv, for den du er. Med hypnose kan jeg hjælpe med med at få bedre selvværd.

 

Har du lavt selvværd?

Gennem hypnose opnår du at:

  • Elske dig selv for præcis den du er
  • Blive hovedpersonen i dit eget liv
  • Slappe af og være åben i sociale situationer
  • Finde dit indre drive mod det du brænder for
  • Respektere dine egne grænser
  • Være overbevist om at du fortjener det bedste

Forskellen på selvværd og selvtillid


Selvtillid: Er din tillid til egne evner, præstationer og handlinger. Din selvtillid spejles i andres opfattelse af dig, og styrkes eller svækkes fra situation til situation. En person med høj selvtillid kan sagtens have lavt selvværd – her vil hypnose kunne hjælpe til mere selvaccept, så der i højere grad er sammenhæng mellem omgivelserne opfattelse og dit eget syn på dig selv.

Selvværd: Din overbevisning om dit eget værd som menneske, dine værdier og etiske overvejelser. Dit selvværd udspringer af egenomsorg og evnen til at elske dig selv for, alt hvad du er – både de gode og mindre gode sider. For eksempel vil en person med et sundt selvværd acceptere sin krop uanset vægt og facon. Netop fordi selvværd handler om ens egen selvopfattelse, vil lavt selvværd kunne afhjælpes med hypnose, da vi i hypnose blandt andet arbejder med at flytte på overbevisninger.

Kort fortalt

Man kan sige, at selvtillid er synlig for andre, hvorimod selvværd er en indre følelse af kærlig accept af dig selv, dine værdier, tanker, følelser, længsler og drømme.

Book dit hypnoseforløb her

Det siger mine kunder

Afspil video

Udtalelser fra
Pernille og Maiken

“…Det er simpelthen den vildeste session, jeg har prøvet i mit liv. Forandringerne ER klart mærkbare, og jeg vil anbefale ALLE at tage en session hos Kasper. Hvad enten du lider af mangel på selvværd, selvtillid eller selvkærlighed!”

Pernille Caroline Lotus, indehaver af wellnessdeal.dk

 

“…Efter at ha’ været i hypnose hos dig har jeg aldrig haft det bedre i mit liv. Tusinde tak for den vildeste, men også mest givende, rejse i mit liv!”

Maiken

Hypnoseforløb som forbedre
selvværd/selvtillid

Hvorfor har nogle bedre selvværd og selvtillid end andre?

 

Det kan skyldes adskillige ting.

Men i de fleste tilfælde er det fortiden, der har præget os i en eller anden retning.

Hvis man for eksempel har oplevet, at forældre er fraværende frem for at skabe trygge og kærlige rammer i hjemmet, kan meningen, man drager, være, at man er værdiløs. Det sætter sig så som en stærk underbevidst overbevisning.

Dårlig selvværd kan også skyldes, at man har været tvunget til at påtage sig et for stort ansvar i en tidlig alder.

Børn af misbrugere og psykisk syge udvikler eksempelvis en enorm evne til at navigere i forældrenes uforudsigelige humørsvingninger og flydende grænser. Ofte resulterer det i konfliktskyhed og manglende evne til at sætte egne grænser, og det slider på selvværdet.

Måske er man nødt til tage ansvaret for og kontrollen over den daglige husholdning. Det kan udvikle sig til et ekstremt behov for kontrol i en senere alder, og da det er umuligt at leve op til, føler man sig værdiløs.

Mobning i skolen og isolation kan også plante en meget negativ selvopfattelse, der kan forfølge os langt ind i voksenlivet.

Hvad nu hvis din selvopfattelse slet ikke er sandheden?

 

Som mennesker har vi et stærkt behov for at skabe mening af vores omstændigheder. Hvis vi for eksempel oplever nederlag, svigt og ensomhed, kan den mening, vi skaber, være, at vi er værdiløse.

Men det er en fortolkning af omstændigheder, du ikke er skyld i.

Det er negative overbevisninger, der har fået lov til at overtage styringen og hæmme din livskvalitet. Men din nuværende selvopfattelse behøver slet ikke at være sandheden – langt fra, faktisk. Igennem hypnose kan du få rykket ved dine overbevisninger – også dem om dig selv. Derfor kan du komme lavt selvværd til livs med hypnose.

Hvordan kan lavt selvværd afhjælpes af hypnose?

Når man vokser op, tilegner man sig en række vaner og tanke- og handlemønstre, som efterhånden bliver så stor en del af en selv, at de kan være næsten umulige at give slip på – ganske enkelt fordi de er en integreret del af underbevidstheden. Hvis man i en tidlig alder eksempelvis har været tvunget til at tage et stort ansvar, kan man føle, at man aldrig kan leve op til andres forventninger, og derfor føler man måske, at man er mindre værd.

Der kan naturligvis være mange, individuelle årsager til lavt selvværd, men hypnose vil kunne hjælpe med at ændre på de stagnerede tankemønstre, som gør, at vi aldrig føler os gode nok. I hypnose kan vi frigøre din selvrespekt og kærlighed til dig selv og meget direkte booste dit selvværd ved at styrke din selvopfattelse. Når det fundament er skabt, vil din selvtillid og dit selvværd også blomstre.

Lad dig ikke stoppe af lavt selvværd. Hypnose hjælper dig til at bryde dine negative mønstre og opnå dine mål.