Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Styrk din selvtillid effektivt,
og få bedre selvværd med hypnose

Hvad er forskellen på selvværd og selvtillid?

Kort fortalt kan man sige, at selvtillid er synlig for andre, hvorimod selvværd er en indre følelse af kærlig accept af dig selv, dine værdier, tanker, følelser, længsler og drømme.

Selvtillid: Er din tillid til egne evner, præstationer og handlinger. Din selvtillid spejles i andres opfattelse af dig, og styrkes eller svækkes fra situation til situation.

En person med høj selvtillid kan sagtens have lavt selvværd – her vil hypnose kunne styrke dit selvværd, så der i højere grad er sammenhæng mellem omgivelserne opfattelse og dit eget syn på dig selv.

Selvværd: Din overbevisning om dit eget værd som menneske og dine værdier. Dit selvværd udspringer af accept og evnen til at elske dig selv for alt, hvad du er – både de gode og mindre gode sider.

For eksempel vil en person med et sundt selvværd acceptere sin krop uanset vægt og facon. Netop fordi selvværd handler om din egen selvopfattelse, vil lavt selvværd kunne afhjælpes med hypnose, da vi i hypnose blandt andet arbejder med at ændre på overbevisninger.

Ordene selvværd og selvtillid er kun betegnelser

I dit hypnoseforløb tager vi altid udgangspunkt i præcis din personlige oplevelse af, hvad du føler og oplever, og hvad du ønsker i stedet for. Vi behøver ikke definere det som enten det ene eller det andet.

Hvordan kan hypnose hjælpe med selvværd og selvtillid?

Føler du dig blokeret af lavt selvværd og/eller dårlig selvtillid? Så vil det være befriende at bryde igennem denne blokering. Det kan hypnose hjælpe dig med.

Hvis du døjer med dårlig selvtillid eller lavt selvværd, kan hypnose ændre dine negative og uhensigtsmæssige tankemønstre.

De mønstre som forhindrer dig i at tro på dig selv og i at acceptere og elske dig selv, for den du er. Med hypnose kan jeg hjælpe dig med at styrke dit selvværd og din selvtillid.

Har du lavt selvværd?

Gennem hypnose opnår du at:

  • Elske dig selv for præcis den du er
  • Blive hovedpersonen i dit eget liv
  • Slappe af og være åben i sociale situationer
  • Finde dit indre drive mod det du brænder for
  • Respektere dine egne grænser og behov
  • Være overbevist om at du fortjener det bedste
  • Tro på dig selv, dine evner og kompetencer

Boost dit mentale helbred og selvtillid med hypnose 

Hypnose er en effektiv metode til at styrke dit selvværd og selvtillid, fordi hypnose kommunikerer med din underbevidsthed.

Den del der rummer de emotionelle mønstre og overbevisninger, der styrer, hvordan vi føler, og tænker om os selv. Hypnose kan styrke din tillid til dig selv og din overbevisning om dit ægte og autentiske værd som menneske.

Hypnose kan også forløse den stress og sociale angst, som ofte går hånd i hånd med mindreværd og manglende selvtillid.

Hvorfor har nogle bedre selvværd end andre?

Det kan skyldes adskillige ting - Dårligt selvværd kan have rødder i barndommen, hvor en manglende omsorg kan føre til negative overbevisninger om egen værdi.

Misbrug og psykisk sygdom i familien kan føre til konfliktskyhed og manglende evne til at sætte egne grænser.

Perfektionisme kan også føre til dårligt selvværd, da ingen kan være perfekte hele tiden.

Mobning og isolation i skolen kan også have langvarige negative virkninger på selvopfattelsen.

Hvad nu hvis din selvopfattelse slet ikke er sandheden?

Vi skaber ofte en fortolkning af vores omstændigheder, som kan føre til negative overbevisninger om egen værdi.

Men den selvopfattelse er sjældent sandheden. Hypnose kan hjælpe med at ændre negative overbevisninger og forbedre din livskvalitet, herunder dit selvværd.

Vaner og tankemønstre fra barndommen påvirker selvværd

Når man vokser op, tilegner man sig en række vaner og tanke- og handlemønstre, som efterhånden bliver så stor en del af en selv, at de kan være næsten umulige at give slip på – ganske enkelt fordi de er en integreret del af underbevidstheden.

Hvis man i en tidlig alder eksempelvis har været tvunget til at tage et stort ansvar, kan man føle, at man aldrig kan leve op til andres forventninger, og derfor føler man måske, at man er mindre værd.

Hypnose kan ændre negative tankemønstre

Der kan naturligvis være mange, individuelle årsager til lavt selvværd, men hypnose vil kunne hjælpe med at ændre på de negative tankemønstre, som gør, at vi ikke føler os gode nok.

Frigør selvrespekt og kærlighed til dig selv med hypnose

I hypnose kan vi frigøre din selvrespekt og kærlighed til dig selv og meget direkte booste dit selvværd ved at styrke din selvopfattelse. - Når det fundament er skabt, vil din selvtillid og dit selvværd også blomstre.

Bryd dine negative mønstre med hypnose og opnå dine mål

Lad dig ikke stoppe af lavt selvværd. Hypnose hjælper dig til at bryde dine negative mønstre og opnå dine mål.

Hvor mange sessioner er inkluderet i et hypnoseforløb hos Fredholm Hypnose?

Fredholm Hypnose tilbyder effektive hypnoseforløb til forbedring af dit selvværd, som består af tre målrettede sessioner, der supplerer hinanden. For at sikre den bedst mulige effekt inkluderer forløbet også målrettede lydfiler, der bruges mellem sessionerne.

Hvad er prisen for et hypnoseforløb til forbedring af lavt selvværd hos Fredholm Hypnose?

Prisen for at investere i dit selvværd og forbedre din livskvalitet med et hypnoseforløb hos Fredholm Hypnose er på 4700 kr.

Book dit hypnoseforløb her

Det siger mine klienter

Afspil video

"...Har aldrig haft det bedre"

“…Efter at ha’ været i hypnose hos dig har jeg aldrig haft det bedre i mit liv. Tusinde tak for den vildeste, men også mest givende, rejse i mit liv!”

Maiken Kim Sinius Winkler

 

"Jeg har det mærkbart bedre, efter jeg har været hos Kasper"

"Hej Kasper. Jeg vil gerne sige til alle der læser dette, at jeg har det mærkbart bedre efter jeg har været hos Kasper. Mit selvværd føles meget bedre... Efter al det terapi jeg før har gået igennem, tør jeg næsten ikke tro det... Det er utroligt :)"

Martin Bjerrum

Hypnoseforløb som forbedrer
selvværd og selvtillid

Hvorfor har nogle bedre selvværd og selvtillid end andre?

 

Det kan skyldes adskillige ting.

Men i de fleste tilfælde er det fortiden, der har præget os i en eller anden retning.

Hvis man for eksempel har oplevet, at forældre er fraværende frem for at skabe trygge og kærlige rammer i hjemmet, kan meningen, man drager, være, at man er værdiløs. Det sætter sig så som en stærk underbevidst overbevisning.

Dårlig selvværd kan også skyldes, at man har været tvunget til at påtage sig et for stort ansvar i en tidlig alder.

Børn af misbrugere og psykisk syge udvikler eksempelvis en enorm evne til at navigere i forældrenes uforudsigelige humørsvingninger og flydende grænser. Ofte resulterer det i konfliktskyhed og manglende evne til at sætte egne grænser, og det slider på selvværdet.

Måske er man nødt til tage ansvaret for og kontrollen over den daglige husholdning. Det kan udvikle sig til et ekstremt behov for kontrol i en senere alder, og da det er umuligt at leve op til, føler man sig værdiløs.

Mobning i skolen og isolation kan også plante en meget negativ selvopfattelse, der kan forfølge os langt ind i voksenlivet.

Hvad nu hvis din selvopfattelse slet ikke er sandheden?

 

Som mennesker har vi et stærkt behov for at skabe mening af vores omstændigheder. Hvis vi for eksempel oplever nederlag, svigt og ensomhed, kan den mening, vi skaber, være, at vi er værdiløse.

Men det er en fortolkning af omstændigheder, du ikke er skyld i.

Det er negative overbevisninger, der har fået lov til at overtage styringen og hæmme din livskvalitet. Men din nuværende selvopfattelse behøver slet ikke at være sandheden – langt fra, faktisk. Igennem hypnose kan du få rykket ved dine overbevisninger – også dem om dig selv. Derfor kan du komme lavt selvværd til livs med hypnose.

Hvordan kan lavt selvværd afhjælpes af hypnose?

Når man vokser op, tilegner man sig en række vaner og tanke- og handlemønstre, som efterhånden bliver så stor en del af en selv, at de kan være næsten umulige at give slip på – ganske enkelt fordi de er en integreret del af underbevidstheden. Hvis man i en tidlig alder eksempelvis har været tvunget til at tage et stort ansvar, kan man føle, at man aldrig kan leve op til andres forventninger, og derfor føler man måske, at man er mindre værd.

Der kan naturligvis være mange, individuelle årsager til lavt selvværd, men hypnose vil kunne hjælpe med at ændre på de stagnerede tankemønstre, som gør, at vi aldrig føler os gode nok. I hypnose kan vi frigøre din selvrespekt og kærlighed til dig selv og meget direkte booste dit selvværd ved at styrke din selvopfattelse. Når det fundament er skabt, vil din selvtillid og dit selvværd også blomstre.

Lad dig ikke stoppe af lavt selvværd. Hypnose hjælper dig til at bryde dine negative mønstre og opnå dine mål.

 

"De negative tanker og følelser er væk"

"Har kæmpet med mindreværd og negative tanker om mig selv lige siden jeg husker, og gået hos psykolog med det i en del år. Men det var først da jeg kom til hypnose hos Kasper, at det begyndte at rykke. Og det gjorde det :-) Kaspers hypnose var en fantastisk oplevelse, og de negative tanker og følelser er væk. Forløbet på de 3 sessioner 'boostede' virkelig mit selvværd og livsglæde fra 0 til 100 :-) Både på arbejde og privat. Tak Kasper!"

Mona Rasmussen

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser