Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Hypnose - det fokuserede alternativ

Mit navn er Kasper Fredholm. I min praksis Fredholm Hypnose hjælper jeg mennesker med at forbedre deres livskvalitet og gøre op med dårlige vaner og negative følelses- og tankemønstre.

Hvor mange terapeuter anvender hypnoterapi som behandlingsform, er jeg specialiseret i den mere målrettede hypnose. Mens hypnoterapi anvender en mere indirekte samtalende metode, er hypnosen et fokuseret samarbejde mellem hypnotisør og klient.

Fredholm Hypnose holder til på Holbergsgade 24 i det centrale København. Her er der plads til alle, som ønsker at skabe ændringer i deres liv – og dermed blive den bedste version af dem selv. Et hypnoseforløb består af 3 sessioner og arbejder målrettet med udgangspunkt i den enkelte klients problemstilling.

Forskellen på hypnose og hypnoterapi

Hypnoterapi er som nævnt en meget udbredt behandlingsform i Danmark. Behandlingen gør, som navnet antyder, brug af elementer fra hypnose og giver såmænd resultater. Hypnoterapi lægger dog langt større vægt på terapeutiske metoder – og befinder sig efter min mening et godt stykke fra egentlig hypnose.

Hypnose adskiller sig derimod fra hypnoterapi ved at fokusere på at bringe klienten i en intens og fokuseret tilstand. I løbet af en session koncentrerer vi os om at afdække sindets ressourcer med henblik på at skabe positive forandringer.

Hypnose kan derfor afhjælpe alle problemer, der skyldes uhensigtsmæssige og problematiske følelser, handlinger, tanker eller vaner. Hos Fredholm Hypnose kan jeg ligeledes tilbyde behandling af en lang række problemer – bl.a.:

 • Afhængighed
 • Angst
 • Depression
 • Eksamens- og præstationsangst
 • Fobier
 • Mangel på selvværd og selvtillid
 • Neglebidning
 • Overvægt
 • Social angst
 • Stress
 • Søvnløshed

Om mig

Jeg er internationalt certificeret hypnotisør og uddannet hos Academy of Hypnotic Arts i England og hos Jeffrey Stephens i USA. Her har jeg specialiseret mig i direkte hypnose, der skaber positive og langtidsholdbare resultater hos klienten.

Jeg er desuden uddannet jazzsaxofonist fra Rytmisk Musikkonservatorium og trækker i mit virke som hypnotisør meget på min musikalske erfaring, da hypnose i lige så høj grad handler om timing, koncentration, nærvær, intuition og øje for resultatet, som det er tilfældet med musik.

Der er ligeledes intet magisk eller overnaturligt ved hypnose. Behandlingsformen handler derimod om at skabe en tillidsfuld relation og slippe klientens latente ressourcer og potentialer fri. Du kan læse mere om hypnose ved at klikke her.

Kontakt og hør mere om hypnoterapi
Hvis du er interesseret i en session eller ønsker at høre mere om forskellen på hypnose og hypnoterapi, er du altid velkommen til at kontakte mig – enten ved at ringe på 24 24 28 12 eller ved at benytte kontaktformularen.

Læs mine anmeldelser på Google
Fredholm Hypnose har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser på Google.

Det siger mine klienter

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser