Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Kom din præstationsangst til livs
med hypnose

Hjælp til præstationsangst

 

Bare tanken om at optræde, tale eller præsentere foran andre kan skabe en øjeblikkelig angst hos mange mennesker.

 

Undersøgelser viser, at præstationsangst er en af de mest udbredte angstformer i Danmark. Om det er:

 • at stå på en scene
 • at holde tale ved et bryllup
 • at give en professionel præsentation
 • eller bare at tale foran en lille gruppe mennesker

kan det skabe voldsomt ubehag. Sådan behøver det ikke at være. Du kan sagtens blive fri for din præstationsangst. Hypnose er et effektivt redskab til at komme din præstationsangst til livs.

Hvis du selv oplever ubehag eller decideret angst ved at stille dig op foran en forsamling, gå til eksamen, lave præsentationer på arbejdet eller lignende scenarier, som kan medføre præstationsangst, vil hypnose mod angst kunne være løsningen på dit problem.

Når alt i dig siger “ Løb væk nu”

Men en præstation eller præsentation foran mennesker kræver som regel at være fuldt tilstede på trods af negative tanker og følelser – og det kan ofte virke umuligt, hvis angsten for at præstere tager over.

 

Så hvad er det, der skaber frygten?

 

Hvad er det ved at være i centrum, der er skyld i så meget angst?

Sceneskræk og frygten for at tale offentligt er en form for social fobi, hvor vores naturlige kæmp eller flygt mekanisme tager over. Den får os til at tro, at vi er i en form for livsfare, som vi må reagere på.

Præstationsangst symptomer:
Den underbevidste reaktion kan medvirke Snøre til i halsen, skabe hjertebanken, svedeture, åndenød, kvalme og mange andre symptomer.

De gode nyheder er, at præstationsangst kan afhjælpes med hypnose. Fordi hypnose forandrer dit tankemønster, så du ikke længere oplever de situationer som en trussel.

I stedet skaber vi din positive og ønskede tilstand, når du skal tale foran andre. Du kan sagtens vinde over din præstationsangst med hypnose.

 

"Jeg blev hypnotiseret for en gammel usikkerhed"

"Jeg blev hypnotiseret for en gammel usikkerhed, som jeg var træt af at bære rundt på. Jeg føler mig som et totalt nyt menneske efter 3 sessioner. Jeg tænker overhovedet ikke over hvad andre tænker om mig mere. Jeg hviler totalt i mig selv og kan fremlægge uden nogen som helst form for bekymring. På en måde føles det helt naturligt og som om at det blot er ens sande jeg der er kommet frem. Jeg kan varmt anbefale Kasper, han er max kompetent. Nogen af de bedste penge jeg har brugt! :-)"

Emil Gosch

Det siger mine klienter

Afspil video

Hvor kommer
angsten fra?

Der er mange grunde til, at du kan lide af præstationsangst – for eksempel:

 • Manglende selvtillid/selvværd
 • Frygten for at begå fejl
 • Ubehag ved at være i centrum eller bare i en fremmed situation
 • Frygten for at glemme
 • Frygten for at blive bedømt

Bliv fri for din præstationsangst med mit
gennemtestede og succesfulde hypnoseforløb

Hvilken grad af præstationsangst har du?

Nogle mennesker oplever måske i mild grad et eller to symptomer, mens andre lider af en voldsom frygt med talrige symptomer som:

 • Talebesvær
 • Åndenød
 • Svedeture
 • Rysten
 • Bævrende stemme
 • Klappen går ned
 • Rødmen
 • Nervøsitet
 • Pinlig berørt
 • Panik

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af de ovenstående symptomer, lider du i større eller mindre grad af præstationsangst.

I så fald kender du helt sikkert også til den frustration, som præstationsangst kan medføre. For du kan være nok så dygtig og vide nok så meget om det emne, du skal præsentere – men din tunge slår stadigvæk knuder og angsten får stadigvæk overtaget. Mange har for eksempel oplevet at have terpet til eksamen i sådan en grad, at materialet sidder på rygraden. Men når de sætter sig ved det grønne bord, er det som om, at klappen går ned.

Det skyldes ganske enkelt, at din underbevidsthed tror, at der er en reel livsfare på færde – selvom det jo ikke er tilfældet. 

Præstationsangst handler nemlig ikke om nervøsitet for at præstere i en særlig svær situation – men derimod at du går i alarmberedskab, når du præsterer i det hele taget.

Lær at præstere uden at skulle frygte angsten

Hvis du lider af præstationsangst, er hypnose yderst effektiv til at afhjælpe dit problem. Præstationsangst bunder i uhensigtsmæssige handlinger, tanker og instinkter, som måske har været en del af din personlighed siden du var barn, opbygget over tid eller udløst af en eller flere dårlige oplevelser. 

Man kan sige, at vores tanke-, adfærds- og følelsesmønstre er programmeret ind i vores underbevidsthed. Og når underbevidstheden forsøger at beskytte os mod det, som den opfatter som værende farligt, går kroppen i forsvarsposition.

Det er en stærk beskyttelsesmekanisme, der kan være svær at slippe af med.

Men præstationsangst kan afhjælpes af hypnose, for hypnosen skaber selvtillid, tillader dig at forblive rolig og afslappet og skaber nye, positive tanke- og følelsesmønstre. Hypnose er med til at omprogrammere dit sind, så din underbevidsthed ikke længere opfatter det at skulle præstere eller præsentere som noget farligt og truende.

Hypnose er målrettet det negative mentale mønster, der skaber og udløser angsten, og ændrer det til et nyt og positivt mønster, så du kan præstere uden at skulle frygte for fysiske og psykiske symptomer.

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser