Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Kom din præstationsangst til livs
med hypnose

Kom din præstationsangst til livs med hypnose

Hvad er præstationsangst?

Præstationsangst er nervøsitet, angst eller panik i situationer, der kræver en præstation eller optræden. Det kan for eksempel være i forbindelse med eksamener, jobsamtaler, præsentationer eller offentlige optrædener.

Oplever du angst for at fremlægge og tale i forsamlinger?

Bare tanken om at optræde, tale eller præsentere foran andre kan skabe en øjeblikkelig angst hos mange mennesker.

Undersøgelser viser, at præstationsangst er en af de mest udbredte angstformer i den vestlige verden.

Sådan kan hypnose hjælpe på angsten for at præstere

Du kan sagtens blive fri for din præstationsangst. Hypnose er et effektivt redskab til at komme din præstationsangst til livs.

Oplever du ubehag eller decideret angst ved at stille dig op foran en forsamling, gå til møder, lave præsentationer eller lignende scenarier, som kan medføre nervøsitet og angst, kan hypnose mod præstationsangst være løsningen på dit problem.

Udskift præstationsangst med ro og selvsikkerhed

En præstation eller præsentation foran mennesker kræver som regel, at du er autentisk og nærværende, og det kan virke umuligt, hvis negative tanker og angsten for at præstere, tager over.

Jeg tilbyder en effektiv behandling af præstationsangst, der kan hjælpe dig med at overvinde din angst og opnå en større ro og selvsikkerhed.

 

Hvad er det ved at være i centrum, der er skyld i så meget angst?

Sceneskræk og frygten for at tale offentligt er en underbevidst, selvbeskyttende reaktion, hvor vores naturlige kæmp, frys eller flygt mekanisme tager over. Den får os til at tro, at vi er i en form for livsfare, som vi må reagere på.

Den underbevidste reaktion kan blandt andet bevirke

 • Halsen snører til
 • Hjertebanken
 • Svedeture
 • Åndenød
 • Kvalme

De gode nyheder er, at præstationsangst kan afhjælpes med hypnose, fordi vi arbejder med din underbevidsthed.

Den del der rummer de emotionelle mønstre og overbevisninger, der styrer, hvordan vi reagerer, tænker og føler.

Når de forandres til positive og mere værdifulde mønstre, oplever du ikke længere disse situationer som en trussel.

Hypnose er et samarbejde, og vi skaber din positive og ønskede tilstand, når du skal tale foran andre og være synlig. Du kan sagtens vinde over din præstationsangst med hypnose.

 

"Jeg blev hypnotiseret for en gammel usikkerhed"

"Jeg blev hypnotiseret for en gammel usikkerhed, som jeg var træt af at bære rundt på. Jeg føler mig som et totalt nyt menneske efter 3 sessioner. Jeg tænker overhovedet ikke over hvad andre tænker om mig mere. Jeg hviler totalt i mig selv og kan fremlægge uden nogen som helst form for bekymring. På en måde føles det helt naturligt og som om at det blot er ens sande jeg der er kommet frem.

Jeg kan varmt anbefale Kasper, han er max kompetent. Nogen af de bedste penge jeg har brugt! :-)"

Emil Gosch

Det siger mine klienter

Afspil video

Hvor kommer
angsten fra?

Der er mange grunde til, at du kan lide af præstationsangst – for eksempel:

 • Manglende selvtillid/selvværd
 • Frygten for at begå fejl
 • Ubehag ved at være i centrum eller bare i en fremmed situation
 • Frygten for at glemme
 • Frygten for at blive bedømt

Bliv fri for din præstationsangst med mit
gennemtestede og succesfulde hypnoseforløb

Hvilken grad af præstationsangst har du?

Nogle mennesker oplever måske i mild grad et eller to symptomer, mens andre lider af en voldsom frygt med talrige symptomer som:

 • Talebesvær
 • Åndenød
 • Svedeture
 • Rysten
 • Bævrende stemme
 • Klappen går ned
 • Rødmen
 • Nervøsitet
 • Pinlig berørt
 • Panik

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af de ovenstående symptomer, lider du i større eller mindre grad af præstationsangst.

I så fald kender du helt sikkert også til den frustration, som præstationsangst kan medføre. For du kan være nok så dygtig og vide nok så meget om det emne, du skal præsentere – men din tunge slår stadigvæk knuder og angsten får stadigvæk overtaget. Mange har for eksempel oplevet at have terpet til eksamen i sådan en grad, at materialet sidder på rygraden. Men når de sætter sig ved det grønne bord, er det som om, at klappen går ned.

Det skyldes ganske enkelt, at din underbevidsthed tror, at der er en reel livsfare på færde – selvom det jo ikke er tilfældet. 

Præstationsangst handler nemlig ikke om nervøsitet for at præstere i en særlig svær situation – men derimod at du går i alarmberedskab, når du præsterer i det hele taget.

Lær at præstere uden at skulle frygte angsten

Hvis du lider af præstationsangst, er hypnose yderst effektiv til at afhjælpe dit problem. Præstationsangst bunder i uhensigtsmæssige handlinger, tanker og instinkter, som måske har været en del af din personlighed siden du var barn, opbygget over tid eller udløst af en eller flere dårlige oplevelser. 

Man kan sige, at vores tanke-, adfærds- og følelsesmønstre er programmeret ind i vores underbevidsthed. Og når underbevidstheden forsøger at beskytte os mod det, som den opfatter som værende farligt, går kroppen i forsvarsposition.

Det er en stærk beskyttelsesmekanisme, der kan være svær at slippe af med.

Men præstationsangst kan afhjælpes af hypnose, for hypnosen skaber selvtillid, tillader dig at forblive rolig og afslappet og skaber nye, positive tanke- og følelsesmønstre. Hypnose er med til at omprogrammere dit sind, så din underbevidsthed ikke længere opfatter det at skulle præstere eller præsentere som noget farligt og truende.

Hypnose er målrettet det negative mentale mønster, der skaber og udløser angsten, og ændrer det til et nyt og positivt mønster, så du kan præstere uden at skulle frygte for fysiske og psykiske symptomer.

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser