Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Hypnose mod
social angst og social fobi

Social angst og social fobi er betegnelser, som dækker over den samme lidelse.

Social angst – Frygten for at omgås andre mennesker.

De fleste har oplevet en antydning af social angst i ny og næ, men det betyder ikke, at hypnose mod social angst/social fobi og andre behandlinger vil være en nødvendighed.

Lider du af social fobi, er du derimod så hæmmet af din angst, at du begynder at isolere dig fra sociale sammenhænge, fordi du frygter, at angsten får overtaget.

At opleve social angst er en udbredt og invaliderende lidelse.

For mennesker, der lider af social angst har ikke nødvendigvis mindre lyst til at være sammen med andre mennesker – de er blot hæmmet af deres egen følelse af at være kejtet eller forkert.

Det er altså din egen opfattelse, der ligger til grund for social angst, og derfor kan hypnose mod angst være et yderst effektivt våben i kampen mod angsten. I hypnose arbejder vi blandt andet med at ændre overbevisninger. Eksempelvis de overbevisninger, der har programmeret dig til at frygte sociale situationer, som dit sind opfatter som truende og farlige.

Book dit hypnoseforløb her

Når angsten tager over.

Når du begynder at undgå situationer, som kan føre til social angst, taler man om social fobi. Eksempler på angstprovokerende situationer kan være:

 • At tage ordet foran grupper af mennesker.
 • At spise eller drikke på et offentligt sted
 • At rejse med offentlig transport.

Du frygter ofte, at “alt kommer til at gå galt” – at du bliver ydmyget og latterliggjort. Dette kan føre til, at du ikke magter at være sammen med andre.

Symptomer på social angst kan være:

 • Rysten
 • Sveden
 • Rødmen
 • Hedeture eller kuldegysninger
 • Gråd
 • Åndedrætsbesvær
 • Følelse af anspændthed
 • Kvælningsfølelse

Det siger mine klienter

Afspil video

Anders kom af
med sin angst

“Tak for det, det har ændret min verden.

Hej Kasper

1000 tak for hjælpen og de 3 behandlinger I 2017.

Efter din hjælp, har jeg nu nydt et utal af middage på restaurant, cafe og en enkelt nat klub.

Ingen stress mere, det er en forandring så stor det er svært at beskrive. Lidt som en stor tung rygsæk man tager af og alt bliver lysere og lettere. Firmaet er I fuld sving igen. Ingen angst over at holde møde I travle larmende rum.”

Anders Brogaard, modefotograf

Jeg kan hjælpe dig af med din sociale fobi og din sociale angst med hypnose og hypnoseterapi effektivt og målrettet

Isolation og ensomhed ved social angst

Du undlader at fortælle om din sociale angst til andre, fordi du føler skyld og skam og frygter ikke at blive forstået. Ofte prøver du at undgå de belastende situationer, fordi det er for opslidende at være sammen med mennesker. Det fører til selvvalgt udelukkelse fra mange sociale situationer og arrangementer – og kan føre til dårlige muligheder for uddannelse og arbejde.

Konsekvenser og misbrug

Personer med social fobi eller social angst har svært ved at møde venner/kæreste/ægtefælle. Deres ensomhed udløser ofte en depression, og de risikerer at udvikle et destruktivt misbrug af alkohol, stoffer eller medicin i et forsøg på lindring.

Med hypnose kan vi skabe ressourcer af selvtillid, selvværd og tryghed. Derfor kan social fobi og social angst afhjælpes med hypnose.

Jeg gør det ved at ændre dine negative overbevisninger til positive tanke- følelses- og handlemønstre, der sætter dig fri, til at leve som du gerne vil leve.

Vi skaber nye, positive og tilfredsstillende mønstre, så du trives og fungerer i sociale sammenhænge. Fri for at dine egne tillærte overbevisninger hæmmer dig mere. Når vi arbejder med social angst og social fobi, fokuserer vi igennem hypnose på dine stærke underbevidste ressourcer, og derfor er hypnose så effektivt et redskab.

Igennem hypnotiske processer kan du bryde negative tanke- og handlemønstre og optimere din livskvalitet permanent. Så du bliver fri for angst.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig af med din sociale angst igennem hypnose.

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser