Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Jeg hjælper dig ikke bare med at optimere din livskvalitet, men sørger for, at dit resultat er solidt og permanent.

 

Derfor skiller jeg mig ud

Den slags hypno-terapi der er meget udbredt i Danmark, bruger som udgangspunkt en mere indirekte samtalende metode, end jeg gør. Det er en slags afslappet psykoterapi med lukkede øjne. Det giver resultater, men har i mine øjne meget lidt med hypnose at gøre.

Jeg er overbevist om at den mest effektive form for hypnose, skal være en direkte kommunikation med din underbevidsthed.

Ved at fokusere din forestillingsevne og intensivere dine mentale og kreative ressourcer, åbner din underbevidsthed op for at skabe positive, solide og permanente resultater nu og her og som en integreret del af din fremtid.

Jeg instruerer, og guider dig, som en mental fitnesstræner til at skabe en stærk underbevidst proces, der ændrer de problematiske vaner og tanke- følelses- og handlemønstre.

Lidt om mig

1. Forandring

Måske tror du, at hypnose er, bare at lægge sig ned på briksen med lukkede øjne. Men det er det ikke
Det er det en intens og fokuseret tilstand, hvor vi koncentrerer dit underbevidste sinds stærke ressourcer til at skabe store, positive forandringer. Det er det det handler om.

Mange af mine klienter fortæller, at de kommer til mig på grund af min autentiske, direkte metode.

De vil ikke i terapi – men helt enkelt hypnotiseres til at opnå mål, bryde vaner og ændre tanke- og handlemønstre, og det hjælper jeg også dig med.

2. Kunstart

Hypnose er meget mere end ord – Det er en kunstart.

Oprindeligt er jeg uddannet Jazzsaxofonist fra Rytmisk Konservatorium, og den erfaring jeg har som musiker, komponist og musikunderviser, er en uvurderlig ballast.

Hypnose handler om koncentration, intuition, timing, fokus, nærvær, kreativitet og et målrettet drive mod resultatet.
– og bør til enhver tid udøves med en kompromisløs etik og moral!

3. Uddannelse

Hvor er jeg uddannet?
Jeg er Internationalt certificeret hypnotisør og hypnoseinstruktør.

Min uddannelse i England og USA har specialiseret mig i direkte og målrettet hypnose, der skaber positive og solide resultater – Fordi i de lande er de effektive og resultatorienterede.

Under uddannelsen hos Academy of Hypnotic Arts i England, og Jeffrey Stephens i USA, har jeg fået en grundig indsigt i mange teknikker, håndværket, historien og litteraturen. 

Jeg er meget passioneret omkring mit fag. Jeg uddanner nye hypnotisører, afholder workshops og holder foredrag, hvor jeg  demonstrerer hypnoses fantastiske potentiale. Jeg tilegner mig konstant ny inspiration, ved at tage på kurser hos de bedste i verden.

Det siger mine klienter

I øvrigt

For dig der interesserer sig for musik, kan jeg nævne, at dem jeg spillede musik med var: Det brune punktum, Casper Christensen, Zindy Laursen, James Sampson, Kim Larsen, Paprika Steen, Tobias Trier m.m.

Læs mine anmeldelser på Google

Fredholm Hypnose har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 anmeldelser på Google.

Artikler om Kasper Fredholm

I starten af 2015 blev jeg opsøgt af en journalist fra livsstils-magasinet ‘iform’ der gerne ville afprøve hypnose som redskab til at slippe sin sukkertrang.

Efter sessionen snakkede vi om hypnose, mine erfaringer med at bruge hypnose som redskab, og baggrunden for de teknikker jeg anvender.

Jeg bliver altid glad og taknemmelig, når diverse etablerede medier åbner op for et anerkendende syn på hypnose.

Den bedste og mest reelle måde at formidle kendskabet til hypnose, og de resultater jeg og mine kolleger opnår, er selvfølgelig at teste om det nu også har den ønskede effekt.

Senere på året, fik jeg besøg af en journalist fra FDM’s friluftsmagasin ‘FRI’

Det viste sig, at blive et godt eksempel på, at resultaterne ikke altid sker fra den ene dag til den anden.

Men efter 3-4 uger, var hun meget glad for resultatet.

Når jeg hjælper folk af med en fobi for edderkopper, sørger jeg altid for, at klienten stadigvæk har en naturlig respekt for de edderkopper de måtte møde, hvis de en dag skulle tage en tur til troperne.

Du kan læse artiklerne nedenfor + et interview i det anerkendte, amerikanske tidsskrift Hypnotist Magazine

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser