Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Hypnose mod angst,
et meget effektivt værktøj

Angst & hypnose

Angst er en udfordring, der præger mange menneskers liv, og påvirker deres dagligdag.

Panikangst og generaliseret angst er karakteriseret ved et irrationelt forsvarsberedskab, som kan være opslidende for både krop og sind.

Hvis du oplever en konstant og vedvarende følelse af angst, kan det være et tegn på generaliseret angst. Derimod er panikangst præget af episodiske og meget intense angstanfald.

Hypnose er en effektiv metode til at forløse angst og hjælpe dig med at finde ro og kontrol i dit liv. 

Hypnose arbejder med de underbevidste mønstre, der udløser angst- og panikreaktioner, kan du overvinde din angst og genvinde kontrollen over dit liv med en målrettet og effektiv hypnosebehandling hos Fredholm Hypnose

Det er helt normalt at have bekymringer og føle sig anspændt, men hvis symptomerne er så udtalte, at de forringer livskvaliteten, og går ud over din evne til at fungere i dagligdagen, kan det være en tilstand, der kræver behandling. 

Hypnose kan hjælpe med at bringe lindring og kontrol. 

Book dit hypnoseforløb her

Forståelse af generaliseret angst

Generaliseret angst kan være en invaliderende lidelse, men hypnose kan hjælpe med at bringe lindring og kontrol. 

Tilstanden defineres som udtalt bekymring, angst, nervøsitet og anspændthed.

Det er en såkaldt "frit flydende" angst. Generaliseret angst er en tilstand, hvor angsten ikke kommer i isolerede episodiske anfald som ved panikangst eller fobier.

Generaliseret angst viser sig ved udtalt tendens til unødige bekymringer og ængstelighed i hverdagen. Ofte en vedvarende frygt for sygdom og ulykker.

Angsten kan gøre, at du føler dig konstant belastet, anspændt og oplever søvnløshed.

Du kan også få fysiske symptomer som hovedpine, brystsmerter pga. spændinger i musklerne, tør mund og hjertebanken.

Pludselige anfald af panikangst og katastrofetanker

De typiske kendetegn ved panikangst er tilbagevendende, pludselige irrationelle panikanfald og ængstelige bekymringer om at få anfald.

Selvom du rationelt ved, at du ikke befinder dig i en livstruende situation, er underbevidstheden blevet overbevist om, at den skal udløse et alarmberedskab i kroppen. Denne frygtreaktion opstår ofte uden forvarsel, og er forbundet med en række intense fysiske symptomer og katastrofetanker.

Symptomer der ofte følger med panikangstangst, omfatter koncentrationsbesvær, rysten, synkebesvær, muskeltrækninger, svedeture, kvalme, svimmelhed, åndenød og hedeture.

Overvind "angst for angsten" gennem hypnose

"Angst for angsten" kan begrænse din livskvalitet på mange måder, som f.eks. at:

  • Undgå forskellige handlinger
  • Fravælge sociale begivenheder
  • Undlade at henvende dig til fremmede 
  • At tale i telefon.

Jeg har hjulpet mange mennesker med at overvinde denne frygt for angstanfald og til at opnå et friere og mere selvsikkert liv gennem hypnose.

Det siger mine klienter

Afspil video

Jeg kan hjælpe med mange former for angst

Behandling mod angst

Vi vil i trygge omgivelser, finde frem til de sikkert årelange negative tanke- følelses og adfærdsmønstre, der fremkalder angsten og forvandle dem til positive mønstre.
Med dit hypnose forløb kan vi opnå et resultat, der gør, at du fremover vil reagere roligt og afslappet på de faktiske omstændigheder.

Læs mere om:

Hvorfor virker hypnose mod angst?

Når jeg hjælper klienter fri af angst, er det med udgangspunkt i, at der er en konflikt i mellem det bevidste og det underbevidste sind. Du ved bevidst og rationelt, at der ikke er reel livsfare forbundet med den situation, du er i, eller tænker på. Men der er opstået en underbevidst overbevisning om, at der er brug for at udløse en beskyttende forsvarsmekanisme. Det kan være følelsen af at være i alarmberedskab, føle dig paralyseret eller en trang til at flygte.

Hypnose er en dybt afslappet og tryg tilstand, hvor jeg fører dig igennem en proces, der ændrer underbevidste overbevisninger, tanke- og reaktionsmønstre, og skaber balance mellem det bevidste og underbevidste sind. Det giver dig friheden til at hvile i dig selv og føle en ny ro, tryghed og livsglæde.

Hvor mange sessioner består et hypnoseforløb mod angst af?

Et effektivt hypnoseforløb mod angst hos Fredholm Hypnose består af 3 målrettede sessioner, der supplerer hinanden. Forløbet inkluderer også målrettede lydfiler, der bruges mellem sessionerne.

Hvordan foregår en hypnosebehandling mod angst?

Behandlingen mod angst hos Fredholm Hypnose består af et hypnoseforløb, hvor vi skaber nye og positive tanker, følelser og reaktionsmønstre i forhold til din angst.
I første hypnosesession begynder vi med en samtale. Her vil vi tale om, hvordan du oplever din angst og din specifikke målsætning for forløbet.

I samme session starter vi arbejdet mod målet i hypnose. Samtidig vil der vil være tid til, at du føler dig tryg ved at blive hypnotiseret af mig, og jeg lærer dig at kende og finder frem til de bedste måder at arbejde med dig.

Hvor lang tid tager det at få hjælp mod angst med hypnose?

Mit mål er, at du oplever positive forandringer allerede under forløbet, og at resultatet er overbevisende, solidt og varigt, når du forlader den tredje session.

Hvad er prisen for et hypnoseforløb?

Din investering i et hypnoseforløb hos Fredholm Hypnose og i forbedringen af din livskvalitet er 4700 kr.

Hypnose mod angst i København

Min klinik ligger centralt i København på adressen Nørregade 41, 1165 København K. Hvis du ønsker at bestille en tid eller få mere information om hypnosebehandlinger mod angst, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 24 24 28 12 eller via e-mail info@fredholm-hypnose.dk.

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser