Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Hypnose behandlinger

Hypnoseterapi i København

Med hypnoseterapi hos Fredholm Hypnose i København får du hjælp til lige det, du ønsker. Uanset om du gerne vil stoppe med at ryge, opnå bedre selvværd, tabe dig eller noget helt fjerde, så kan en hypnosebehandling være en effektiv løsning. Gennem et forløb på tre sessioner hos mig kommunikerer vi med din underbevidsthed, og finder dit indre drive, så dine tankemønstre, vaner og handlemønstre ændrer sig. Under forløbet får du tilsendt lydmateriale, der supplerer processen. På den måde bliver det muligt at fokusere hypnosen yderligere og derved løse det problem, som du står med.

Afspil video

Det tilbyder Fredholm Hypnose:

Med hypnosebehandling hos mig, kan du få hjælp til mange forskellige problemstillinger. Det gælder for eksempel:

  • Hjælp til rygestop – med hypnoseterapi hjælper jeg dig med at blive ikke-ryger igen. Dermed kommer du tilbage til dér, hvor du var, inden du begyndte at ryge.
  • Få et bedre selvværd. Sammen styrker vi dit selvværd og dine tankemønstre i forhold til dig selv, så din livskvalitet forbedres.
  • Forløse din angst, så du igen kan slappe af og ikke skal være i konstant alarmberedskab.
  • Opnå et vedvarende vægttab. Hypnosebehandling giver dig en indre motivation og et underbevidst drive, der justerer din forbrænding, sult, appetit, trang med mere, der gør, at du når dine mål på en sund og naturlig måde.

Udover ovenstående kan du også få hjælp til mange andre problemer, afhængigt af hvad du har behov for. Jeg bestræber mig på at imødekomme dine specifikke ønsker, så vi sammen kan løse dit problem.

Hypnoseterapi tilbydes i København

Hos Fredholm Hypnose tilbyder jeg hypnosebehandlinger i København til dig, der har brug for et solidt og permanent resultat. Jeg sørger for at guide dig til at hjælpe dig selv med at opnå en forbedret livskvalitet, idet dine problematiske underbevidste tanke- og handlemønstre ændres til at blive mere positive og stærke. I løbet af tre sessioner opbygger vi et samarbejde, så du opnår dine mål.

Kom af med dine problematiske tanker eller vaner

Står du med et negativt tankemønster, en fobi eller en vane, du gerne vil slippe af med eller lære at kontrollere, så er du altid velkommen til at booke et forløb på min hjemmeside. Hvis du har øvrige spørgsmål eller er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, kan du også kontakte mig på telefon 24 24 28 12 eller via mail info@fredholm-hypnose.dk. Så tager vi en snak om, hvad netop du har brug for hjælp til.

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser