Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Hypnose mod tandlægeskræk
En effektiv behandling

Uro i tandlægestolen

- Hypnose mod tandlægeskræk

 

Tandlægeskræk, eller odontofobi, er en udbredt og ofte overset lidelse, der kan have alvorlige konsekvenser for både tandsundheden og livskvaliteten. Men hvordan opstår denne frygt, der kan gøre selv det mest nødvendige tandlægebesøg til en mareridtsoplevelse?

Tandlægeskræk kan opstå af mange forskellige årsager. Nogle har haft en ubehagelig eller smertefuld oplevelse hos tandlægen i barndommen, der sidder fast i erindringen og skaber angst. Andre har en generel angst for smerte eller for det ukendte, der følger med tandbehandling. Der er også dem, der lider af en mere specifik form for tandlægeskræk, som udløses ved synet af nåle, boret eller lydene fra tandlægestolen. Uanset formen for tandlægeskræk er fællesnævneren den irrationelle frygt, der afholder folk fra at søge den nødvendige tandpleje.

Som hypnotisør i København arbejder jeg med diverse angstformer, herunder tandlæge angst. Ved at tage udgangspunkt i din pågældende situation vil vi sammen gå i dybden med de mønstre, der ligger til grund for angsten, og bearbejde dem på en effektiv måde gennem et hypnoseforløb.

Et individuel forløb

- Få bugt med angsten

 

Tandlægeskræk behøver ikke at være en uundgåelig del af dit liv. Med hypnose kan vi ændre de negative associationer, som skaber din tandlæge angst. Hypnose er en kraftfuld behandlingsmetode, der fokuserer på din underbevidsthed – dér hvor frygten er forankret. Hos Fredholm Hypnose i København arbejder vi direkte med de tankemønstre, der har holdt dig tilbage, og vi erstatter dem med mere konstruktive og effektive redskaber, så du kan tøjle din angst.

I et skræddersyet hypnoseforløb med mig vil du kunne slappe af og føle dig tryg under tandlægebesøg. Du vil opdage, at tandlægebesøg ikke længere behøver at være en skræmmende oplevelse. Hypnose kan hjælpe dig med at ændre din opfattelse af tandlægebehandling, så du kan tage det første skridt mod at opretholde god tandhygiejne uden frygt.

Har du behov for en støttende hånd efter vores forløb sammen, tilbyder jeg lydfiler som en del af mine ydelser. Herigennem vil du kunne fortsætte rejsen mod den trygge tandlægeoplevelse på egen hånd.

En uforpligtende snak

- Kontakt mig allerede i dag

 

Hvis tandlægeskræk står i vejen for din sundhed og velvære, er det på tide at tage kontrol over din angst. Du behøver ikke længere undgå de vigtige tandlægebesøg. Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan hypnose kan hjælpe dig med at besejre tandlægeskræk. Du er også velkommen til at booke et forløb online her på siden.

Book dit hypnoseforløb her

Det siger mine klienter

Afspil video

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser