Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Denne hypnose hjælper dig til at være rolig, fokuseret og selvsikker til jobsamtaler.

Jeg vil bede dig om at tage dig selv og dit sind tilbage til engang, hvor du følte dig virkelig skønt afslappet.

Det kunne være på en strand, i en park. Det kunne være indendørs eller udendørs. Det det kan være hvor som helst, når som helst, hvor du havde det skønt. Jeg vil give dig et øjeblik til bare at tage dig selv tilbage dertil i dit sind. Som om du var der igen… lige nu… tilbage til den tid… Bare tillad dig selv at være der i dit sind… for et øjeblik… med alt du kunne se, alt du kunne høre, og hvordan det føltes at være der.

Og mens du er der, overvej for et øjeblik hvor skønt det ville være, hvis du kunne træde ind til de jobsamtaler, og forblive rolig, afslappet og fokuseret.

Hvad ville det betyde for dig at være i stand til at gøre lige præcis det?

Afspil video

Brug din kreative forestillingsevne til at skabe dit eget billede af succes.

Et billede af dig, der går ind til den jobsamtale. Ind i den situation. Du ser fuldstændig rolig, afslappet og kompetent ud. Hvordan ville det se ud? Hvordan ville det lyde? Hvordan ville det føles?

Gør det billede virkelig farverigt og skru op for lyden. Dit billede af succes.

For et øjeblik vil jeg bede dig om at finde en måde. Din måde. At give slip på alle de uønskede tanker, følelser, fornemmelser som du måtte have om din evne til at præstere. Forestil dig at du smider de tanker ned i en skraldespand i nærheden. Sletter dem fra en computerskærm. Begraver dem et sted. Alle de overflødige og ubrugelige tanker. Find en måde at lægge dem fra dig for nu.

Når som helst hvor som helst i fremtiden, hvor du lægger mærke til at du tænker negativt om de jobsamtaler, vil du blive bevidst om, at du tænker negativt.

Det er ubehjælpsomt, det tjener dig ikke noget formål. Du vil med det samme forstille dig at komme af med de tanker. Erstatte dem med det billede af dig. Rolig, afslappet, succesfuld, hvor alt går lige præcis som du vil have det.

Nu for et øjeblik vil jeg bede dig om at overveje nogle af de oplevelser du har haft.

De uønskede og ubehagelige oplevelser. En gang hvor tingene ikke gik som du ønskede det. Måske en eksamen eller tidligere jobsamtaler. Mens du genfinder den erindring fra den gang, vil jeg bede dig om at gøre noget andet. Jeg vil bede dig om gå i gennem den oplevelse i dit sind. Men denne gang ikke som det var, men som du ønskede det havde været.

Hvor alt går præcis som du havde ønsket, at det gik. Se dig selv rolig, afslappet, have nemt ved at svare på spørgsmål. Se dig have den selvsikkerhed der gør, at du er overbevist om, at du har al den viden, du har brug for.

Så jeg vil være stille for et øjeblik, mens du går i gennem nogle af de tidligere erindringer, oplevelser. Men denne gang ikke som de var. Men hvordan du ville have haft de var.

Som mennesker er vi virkelige gode til, hvad vi øver os i at være. I årevis har du øvet at absorbere information og blive virkelig god og virkelig vidende om de emner. Og præcis på samme måde, kan du øve dig, og blive virkelig god til at forblive rolig, afslappet og fokuseret til jobsamtaler.

Bare brug et øjeblik på at se dig selv for dit indre blik. I fremtiden gå ind i den situation, selvsikker og overbevist om, at du har al den viden du har brug for, at du kan være i fuldstændig kontrol over dine tanker, følelser og handlinger. Læg mærke til, at du er til stede, rolig, afslappet. Få en fornemmelse af, hvordan det vil føles, og hver gang du tænker på de jobsamtaler, vil jeg bede dig om at se dig selv for dit indre blik… hvor alt går præcis, som du gerne vil have det… og sådan vil det blive.

Du kan blive mere selvsikker og overbevist om dine egne evner til jobsamtaler, og husker, at i vores sind kan vi bringe os selv, hvor vi ønsker… når som helst.

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser