Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Brug ikke denne optagelse mens du kører bil eller arbejder med maskiner, da den er hypnotisk.

 

Denne lydsession er ikke en erstatning for rådgivning af din læge, anbefalinger fra myndighederne bl.a. at vaske og afspritte hænderne regelmæssigt og grundigt og holde afstand.

Men optagelsen er lavet for at hjælpe dig med at få adgang til din egen naturlige evne til at hele og forsvare dig selv mod de vira, der truer dig.

Vi har alle denne automatiske naturlige helingsevne -  vores immunsystem. Samtidig kan der dog nogle gange være et nedbrud i det system på grund af miljø, angst, frygt og stress. Alle de ting kan påvirke den måde, vi naturligt forsvarer os mod vira.

Hvad jeg vil bede dig om at gøre, når du er klar til at engagerer dig i at hjælpe dig selv med at være sund og rask, er at tage lidt tid ud for dig selv… måske femten minutter og lytte til min stemme… og flyde med min stemme et stykke tid. Stol på, at dit underbevidste, instinktivt og, intuitivt sind hører alt, hvad jeg siger, og tager fra de ord jeg siger, hvad der er nødvendigt for dig… for at styrke dit immunsystem og lade det forblive stærkt.

Afspil video

Book din tid i dag

Det er alt, du behøver at gøre.

Jeg kan ikke garantere dig noget eller give dig piller eller trylledrik. Det her er kun ord og din fantasi, og du har intet at tabe og alt at vinde.

Så hvis du er klar til at gøre det nu, vil jeg bede dig finde et sted, hvor du kan slappe af og være uforstyrret i femten minutter. Hvor du kan sidde - evt. ligge - stille og fokusere på min stemme bare i et stykke tid. Brug hovedtelefoner hvis du føler, at det giver dig en bedre lydoplevelse og bare slap af.

Jeg tænker, du har fundet den tid nu, og du sidder behageligt og afslappet. Lad dine fødder være separerede og din hænder afslappede og separerede.

Jeg vil bede dig tage en dyb vejrtrækning, og når du ånder ud, tillad dine øjne at lukke, kun så hurtigt, du er klar til at lave disse helbredende ændringer på et celle- og molekylært niveau, der giver dig de bedste muligheder for at forsvare dig selv naturligt.

Fokuser et øjeblik på din krop, og hvis du kan føle spænding noget som helst sted i din krop, så lad den forløses og giv slip!... Flyt din opmærksomhed på de små muskler rundt om dine øjne, og slap de muskler helt af. Forestil dig, at hvert ord, jeg siger, slapper de muskler omkring øjnene fuldstændig af. Forestil dig, at de nu er så afslappede, at de bare øjne bare ikke vil åbne… bare et stykke tid.

Lad nu den afslapning flyde ned gennem din krop, så hver muskel slapper helt af, som en behagelig bølge af forløsende, afslappet ro. Der som fornemmelsen af afslappet velvære flyder gennem hver celle, fiber og nerve i din krop.

Forestil dig, at det sker helt af sig selv, at der er intet, du kan gøre ved det nu. Mens du flyder dybere og dybere ind i hypnose.

Mens du fortsætter med at drive endnu dybere, vil mine ord flyde med dig og blive en del af din oplevelse. Hvert ord, jeg siger, vil tage dig endnu dybere, og jo dybere du tillader dig selv at drive, jo bedre føles det, og jo bedre det føles, jo nemmere er det at drive og flyde dybere og dybere og dybere.

Mens du fortsætter med at slappe af... give slip... gå dybere, bliver hvert ord jeg siger til din virkelighed. Hvert ord… hvert forslag… hver instruktion, jeg giver dig, vil du tage imod og tage til dig med det samme, og er nu din virkelighed.

Fordi du har et bevidst sind og et underbevidst sind, og det underbevidste sind... din indre, intuitive kreative intelligens kan, og vil blive ved med at høre og reagere på de ting, som jeg siger, uden at DU behøver at gøre noget som helst.

Det er så meget lettere for det bevidste sind, bare at slappe af og give slip.

At give slip, på den indsats, det tager at fornemme den nøjagtige placering af arme, ben eller hele kroppen nu, der føles at flyde gennem tid og rum. Det vidunderlige flydende sted hvor den eneste indsats, du orker at gøre, er at give fuldstændig slip nu, fornemmes som en indsats, der er for stor at gøre.

Det underbevidste sind kan tillade den drivende oplevelse, mens det bevidste sind flyder helt væk, til et fuldstændig andet sted nu.

Lige præcis... I dit eget tempo og på din egen måde, opmærksom på, hvad der opleves undervejs. Mens du fortsætter med at forstå… endnu mere end før… dine evner til at lære.

Mens du slapper af.

Mens du slapper af og kan nyde at flyde ind i hypnose, mere og mere ubesværet mere og mere dybt og forløsende, behageligt afslappet.

Og jeg kan overveje, om du er klar over, at du er drevet dybt ind i hypnose, fordi jo dybere du går, jo bedre føles det, og jo bedre det føles, jo mere kan du bare gi slip nu.

Mens du flyder dybere ind i din oplevelse af, hvordan det føles i dig at flyde dybere, kan du bruge din underbevidsthed som en ressource, som du kan lære af og virkelig få en oplevelse. En, der er virkelig værdifuld for dig. Alt, hvad der er nødvendigt for at skabe en tillidsfuld forbindelse til det underbevidste, er at skabe en måde at kommunikere.

Nogle gange kommunikerer det underbevidste med bevægelse. Det er måske, øjerefleksen, der ændrer sig, og øjenlågene der vibrerer, eller hovedet bevæger sig en smule for at indikere 'JA'.

Det måske, et ufrivilligt sæt i en muskel, eller en hånd begynder at føles lettere og begynder at løfte sig af sig selv.

Kun det underbevidste ved, hvad den vil bruge som et ja-signal.

Så mens du driver dybt ind i hypnose, vil jeg gerne bede dit underbevidste sind om at tillade mig at kommunikere direkte med den del af dig, der er ansvarlig for dit immunsystem, og styrer din automatiske evne til at hele. Den del der har passet på dig, sandsynligvis siden det øjeblik, du blev skabt.

Jeg vil gerne bede det underbevidste sind om, at tillade dig at vide, hvornår den del træder frem ved at lade det underbevidste signal opstå. Jeg ved ikke, om det vil være øjnene, der vibrerer eller et lille ryk i en muskel eller en hånd, der begynder at løfte, men du vil vide det, når bevægelsen sker.

Nu vil jeg gerne bede den del, der er ansvarlig for dit immunsystem om at give mig mulighed for at kommunikere med hver celle i din krop og bede de celler om at optimere den kommunikation, der vil tillade dit immunsystem at fungere på den mest effektive måde og starte den helings- og forsvarsmekanisme nu.

Du bliver måske opmærksom på en særlig fornemmelse, når kommunikationen mellem hver celle begynder. En varme, en vibration, en øget fornemmelse af sundhed og velvære.

Forestil dig, at det sker automatisk. At det er begyndt, og at der ikke er noget, du behøver eller kan gøre ved det.

Nu vil jeg gerne bede dit underbevidste sind, mens helingen fortsætter, tillade mig at kommunikere med den del af dig, der styrer den beskyttelsesmekanisme, der minder dig om alt, hvad der kan være skadeligt eller farligt for dig.

Jeg vil gerne bede den del, der styrer den beskyttelsesmekanisme om at finde masser af nye måder at holde dig sikker og beskyttet på, men samtidig give dig friheden fra enhver irrationel frygt, angst eller stress … og gøre det for dig nu.

Nu vil jeg gerne bede den del, der styrer den beskyttelsesmekanisme om at integrere disse nye valg i din krop og dit sind, så du kan og forbliver i sikkerhed, men har fuldstændig frihed for al overflødig og irrationel angst, frygt og stress.

Jeg vil gerne takke den del for at kommunikere og for at lave disse ændringer nu.

Fra i dag vil du aldrig opleve den irrationelle frygt og angst igen. Jo hårdere du prøver at huske, hvordan det føltes at være bange, jo roligere bliver du.

Jeg vil gerne takke den del, der styrer immunsystemet for at lave disse ændringer på celleniveau, som fra nu af giver dig det bedste forsvar mod enhver virusinfektion og opretholder et sundt helbred.

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser