Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Der mange veje til forbedre din livskvalitet, og med hypnose kører du Ferrari

Før i tiden var rækker af sessioner dyre og tidskrævende, men ikke længere takket være de nyeste revolutionerende teknikker.

Min engelske ven og mentor i England Jonathan Chase, har lært mig den teknik, han kalder ‘Rapid Change -’ og det er lige præcis hvad det er! Nemlig en teknik til lynhurtige forandringer, som ændrer dine dårlige vaner og problematiske tanker, følelser og handlinger

Lyder det for godt til at være sandt? Og hvorfor er det ikke 'bare' et Quick Fix?

Fordi i hypnose skaber jeg adgangen til din underbevidsthed, der er nøglen til at ændre mønstre og vaner.
Uanset hvad dit bevidste sind ønsker, og hvis underbevidstheden ikke er på linje med de ønsker, vil ændringen være en kamp.

Under en hypnosesession kommunerer jeg direkte med din underbevidsthed for at opnå de ændringer af mentale mønstre og vaner, der vil gøre dit liv befriende lettere.

Og Rapid Change teknikken tager den proces endnu længere. Udover at kommunikere med underbevidstheden uden af det kritiske, skeptiske bevidste sind blander sig, benyttes ideomotoriske signaler (IMR) til at sikre at underbevidstheden forstår, accepterer og tager ansvar for at den ønskede forandring sker.

Typisk benyttes fingerbevægelser for at svare ‘ja’ og ‘nej’.

Men det kan også være hånd der løfter sig, hovedet der nikker, et øjenlåg der flimrer. Kun underbevidstheden ved hvad den vil bruge, og derfor er det vigtigt at være fleksibel, og trænet i at skelne mellem de forskellige bevægelser…og jeg insisterer på at de skal være tydelige, og ikke til at misforstå!

Ved at bruge denne effektive teknik er jeg i stand til at få en klar indikation af, hvad underbevidstheden tænker, og hvad der skal til for at ændre i de negative mønstre og vaner.

I modsætning til hypnose-terapi eller hypnoterapi, hvor instruktionerne ofte gives uden at teste om budskabet rent faktisk er taget ombord, sikrer de Ideomotoriske signaler, at underbevidstheden har modtaget de oplysninger og accepteret dem.

Det betyder at det bevidste sind og underbevidstheden er på samme side, og så vil de ændringer ske med det samme – for ikke at tale om, at de også er permanente.

Denne teknik er perfekt for travle mennesker på farten, der ikke har tid til mange, og i det lange løb dyre sessioner.

Rapid change-teknikken kommunikerer direkte med underbevidstheden, for at gøre problemer til løsninger hurtigt

 

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser