Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Hypnose kan være et nyttigt værktøj, fordi det er en stille tilstand af refleksion, der kan hjælpe os med at værdsætte de oplevelser, som vi har haft i fortiden.

Det er en tilstand, som kan tillade os at have en periode af fokuseret koncentration til at foretage sunde valg angående fremtiden. En tid med hjertesorg kan være en tid med fysisk udmattelse og følelsesmæssigt ubehag. Det er også en tid af stilhed for sjæl og krop, mens begge healer mentalt og fysisk.

Hypnose er ikke en magisk tilstand. Det er en naturlig tilstand, som alle går ind i cirka syv gange om dagen. Igennem livet er du enten vågen, sovende eller et sted midt imellem. I den tilstand er man afslappet og åben for nye oplevelser og erfaringer og til at bruge den kreative del af hjernen til at bevæge sig fremad.

Du hører måske hvert ord, jeg siger, eller måske driver, drømmer og flyder du. Uanset hvordan du gør det, så er det OK. Hypnose er en læreproces, hvor underbevidstheden oplever de oplevelser og erfaringer, der er vigtige, og det betyder ikke noget, om du lægger mærke til hvert ord, eller lader den bevidste del af hjerne slappe af og opleve dets egne instruktioner

Afspil video

Du har intuitivt alle de svar, der vil være mest nyttige inden i dig selv.

Hypnose er en proces, der simpelthen benytter disse sandheder.

Indtil dette øjeblik har din bevidsthed været fokuseret på din fortidige oplevelse af tab og dine følelser af et tungt hjerte. Ikke desto mindre har din underbevidsthed gemt de mange oplevelser, som du har nydt og lært af. Det er en vidunderlig sandhed.

Fortiden er forsvundet og kan ikke ændres.

Du er nu på vej ind i et positivt og kraftfuldt nyt kapitel af dit liv. Du er nu i stand til at bevæge dig fremad i dit liv. Du kan drage styrke og glæde fra vidunderlige, positive minder, som du har oplevet. Du er i stand til at bevæge dig væk fra din bevidstheds tanker af fortvivlelse og opleve vidunderlige følelser af nyt håb. Du kan spørge, hvordan er det muligt? I denne tilstand af afslapning er dit sind åben for nye ideer og kreativitet, og du kan nyde disse følelser af healing og ophøjet ro, der kommer fra at opleve hypnose.

I denne tilstand af afslappethed sidder du ikke blot på en stol.

Du har allerede foretaget en positiv handling til at bevæge dig frem ved at gøre noget, der er anderledes. Det er fuldstændig normalt at have intense følelser efter et brud, separation eller et tragisk tab. Det er ikke dårlige følelser eller forkerte følelser. Det vigtigste er at lære, hvordan man kan skrue ned for lyden af depression eller fortvivlelse og skrue op for den positive lyd af håb, der eksisterer inden i dig.

Forestil dig, at der er to forskellige radio, knapper i dit hoved. Den ene knap kontrollerer negative følelser, og den anden knap kontrollerer positive følelser. Eftersom du har evnen til at forestille dig dette i dit hoved, har du også evnen til at justere volumen af depression ved at skrue ned for den, mens du skruer op for volumen af håb og fremgang.

Rent faktisk mens du slapper af, forestil dig, at du skruer ned for fortvivlse. Skru så lavt ned, at det kun er en svag hvisken. Bemærk at mens den negative lyd formindskes, oplever du, at den positive fornemmelse af at drive ind i en dybere trance. Vidunderligt.

Bemærk din bevidsthed om den naturlige evne, som du har til at skrue op for lyden af håb og accept i dit hoved og i dit liv. Accept betyder ikke, at vi kan lide det. Det betyder, at vi accepterer, at ting er, hvad de er i dette øjeblik. Accept betyder at være i stand til at se fortiden, som den er og simpelthen bevæge sig fremad fra dette punkt. Du gør det godt.

Det er fantastisk, hvordan vi har en naturlig robusthed, der tillader os at acceptere i dag, som det er og bevæge os frem. Vi behøver ikke at opgive vores fortidige oplevelser, men simpelthen bevæge os frem til et nyt kapitel af livet. Forestil dig, at mens du skruer op for lyden af håb og accept, vender du automatisk en side i bogen om din fremgang som en sund, glad person. Og selvom du ikke har en krystal kugle eller evnen til at se hvad livet vil bringe i fremtiden, så har du kapaciteten til at se, hvad der er godt inden i dig lige nu og i de næste kapitler af dit liv.

Din underbevidsthed kender dine styrker og den omsorg, som du viser andre.

Så du kan projektere dig selv ind i fremtiden til senere i dag, i morgen, en måned fra nu, seks måneder fra nu, et år fra nu og endda fem år i fremtiden. Du healer dit hjerte med nye oplevelser og engagerer dig i livet på måder, der udnytter dine styrker. Du bruger din evne til at bygge kærlige forhold til venner og andre, som vil blive vigtige for dig. Du gør det fantastisk. Det er utroligt, hvordan i løbet af blot få øjeblikke, at du har lært at dæmpe din sjæl og krop, og bevæge dig imod accept. Selvom du ikke er sikker på, hvad nøjagtig dette nye kapital indeholder, er du sikker på, at det vil blive et spændende, interessant eventyr.

Mens du reflekterer over, hvad du har opnået i løbet af blot få øjeblikke, lad dine tanker drive, drømme, flyde. Fortsæt med at opleve dyb afslapning i både sjæl og krop. Jeg vil nu tale til både din bevidsthed og din underbevidsthed, og give dig positive bekræftelser, som er vigtige for dig. Disse ord er ikke vigtige, fordi jeg har foreslået, at de er vigtige, men derimod fordi du kender den reelle, naturlige sandhed i disse bekræftelser.

I dette øjeblik kan du begynde at føle en smule håb, der vokser til en positiv følelse af velbehag og helhed i dit hjerte. Nogle bemærker måske en tåre i deres øjne, mens andre tager et øjeblik til at græde før de bevæger sig fremad. Andre reflekterer simpelthen i stilhed med et smil. Excellent. Der er ikke en rigtig eller forkert måde at opleve, hvad der vigtigt for dig. Det er kun vigtigt, at du tillader dig selv at fortsætte denne proces af healing ved at internalisere disse bekræftelser og <suggestioner> og bevæge dig frem. Dybt inden i dig ved du, at du har værdi. Fra dette punkt fremover vil du være i stand til at vise din værdi ved at føle dig godt tilpas i dig selv, både følelsesmæssigt og fysisk. Rent faktisk føler du måske en bølge af energi. Det er din indre værdi, der kommer op til overfladen. Den venter blot på at blive delt med andre i ny oplevelser. Perfekt.

Du har et nyt ønske om at bevæge dig frem i livet uden at glemme fortiden.

Men i stedet se hvordan dine oplevelser kan være nyttige for andre. Du vil opsøge folk til at opbygge fælles oplevelser med, hvad enten det er venskaber eller romancer, og du vil i fremtiden acceptere din evne til at dele disse med andre. Du erkender, at livet i sagens natur er risikofyldt, og at det er ok, fordi risiko ikke behøver at bringe frygt. Derimod kan det bringe en følelse af eventyr. Når du er part i dag, i morgen eller på et eller andet tidspunkt i fremtiden, vil du forberede dig på at tage chancer ved at være åben og dele de ting, der er en vigtig del af dig med andre.

Du erkender de indbyggede styrker, som du har i din karakter og personlighed. Måske er du loyal, rar, høflig, generøs, hjælpsom, snarrådig eller lidenskabelig. Måske er du betænksom, oprigtig, omsorgsfuld, opmuntrende, motiverende, opløftende, munter eller organiseret. Du er måske sparsommelig, kreativ, følsom, modig eller punktlig. Du er måske endda andre karaktertræk, som jeg ikke har nævnt.  Alle har positive styrker, og du vil minde dig selv om disse styrker, som du har, hver dag når du vågner.

Rent faktisk vil du handle på dette ved at finde og bruge en whiteboardpen til at skrive en besked til dig selv på dit badeværelse spejl. Skriv tre positive, sunde styrker, som du har på spejlet, og du vil have en påmindelse hver dag om alle de ting, der er rigtige for dig. Definer dig selv med dine styrker i stedet for dine mangler, som andre har bemærket eller som du måske har følt i fortiden.

Mens du fortsat lader din sjæl og krop slappe af, kan du gratulere dig selv for at tage så vidtrækkende et skridt imod healing ved at gå ind i det næste vigtige kapitel af dit liv. Du kan gøre dette ved at tilgive dig selv eller tilgive andre for fejltagelser fra fortiden.

Vend nu siden i din bog mod fremtiden ved at øve principperne fra denne hypnosesession.

Tag et øjeblik til at lade dine inderste tanker cementere valget om at bevæge dig frem og nyde denne stilhed i sindet. Du ved, at fra dette punkt frem over vil håb, opmuntring og glæde være normen. Fortsæt med at skrue ned på knappen til det laveste niveau for depression og fortvivlelse og forøg den naturlige volumen af glæde, accept og håb med den positive knap i dit hoved.

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser