Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Den dybe afslapningsteknik du er ved at skulle opleve, øver den proces, som din hjerne fra naturens hånd følger for at drive ind i søvnen… behageligt… og nemt hver eneste nat.

Fordi den mere og mere skifter din opmærksomhed fra at fokusere på den ydre verden, til at være i stand til fuldstændig at fokusere indad… på billederne og landskaberne i din kreative fantasi.

Mens du begynder at slappe dybere af og drømmer… og når du driver ind i søvn, kan dit underbevidste sind og hele din krop, restituere bearbejde erfaringer og oplevelser fra dagen.

For nu kan du bare vælge et punkt foran dig, som du behageligt og afslappet kan fokusere på. Hvis dine øjne er åbne, så kan du bare roligt åbne dem for et øjeblik selvom det er mørkt, kan du bare fokusere på noget, du ved er foran dig. Lige præcis… og virkelig få en fornemmelse af det punkt.

Så kan du bare lukke de øjne, og forestille dig hvordan det ville være, stadigvæk at kunne se det punkt. Det udvider roligt dit indre synsfelt.

Afspil video

Så kan du bare lade dine øjne åbne igen.

Bare se mod det punkt endnu engang. Mens du bliver med at bevare blikket på det punkt, kan du lægge mærke til, 3 ting du kan se i dit synsfelt. Med dine øjnes fokus dybt på det punkt. Det kan være, at du bliver opmærksom en ting i rummet, måske et møbel, lys eller skygge på væggen.

Når du har lagt mærke til 3 ting, kan du bare lade de øjne lukke og hvile behageligt og komfortabelt og virkelig begynde at slappe af nu… dybere og dybere… med dine øjne afspændt og skønt afslappet… mens du begynder at lytte efter 3 ting, du kan høre… være opmærksom på 3 specifikke lyde udefra. Måske vinden eller lyden af din vejrtrækning eller et ur der tikker. Bare læg mærke til det nu, mens du slapper endnu mere af og bare lægger mærke til 3 ting, du kan høre.

Så bare læg mærke til 3 ting du kan føle.

Om det er varmen fra sengen, eller temperaturen af luft mod dit ansigt eller fornemmelsen af hvad der nu støtter din krop.

Du kan bare lade de øjne være afspændt og behageligt lukkede, mens du tillader kroppen at slappe på den bedste måde for dig. Lad bevidstheden begynde at drive, mens du bare forestiller dig, hvordan det ville være at åbne dem og se på det punkt foran dig endnu engang. Og denne gang kan du justere tiden… justere og ændre det tidspunkt det er på dagen… eller natten… og endda den årstid det er, og lægge mærke til, hvordan det ændrer lyset, skyggerne, farvernes nuancer… lige præcis.

Og så kan du bare forestille dig 3 forskellige lyde, som du måske ville høre i denne anden tid.

Forskellige lyde udefra… forskelligt vejr… eller hvordan lydene ville være det sted, hvor du er nu. Bare læg mærke til de 3 lyde, mens du fortsætter med at drive ind i dybere velbehag og velvære.

Så læg mærke til 3 ting, du ville føle i den tid.

En anderledes temperatur af luften mod dit ansigt… din krops position, graden af varme under dynen eller tæppet.

Og du kan virkelig slappe af dybt og fuldstændigt, og forberede dig på at drive hele vejen ned i en dyb søvn. Du kan bare få fornemmelsen af, hvordan det føles, lige inden du flyder ind i drømme om natten. Der er ingen grund til at forsøge… eller at forsøge ikke at forsøge mens dit underbevidste sind begynder at føre dig helt naturligt… ind i en dyb og behagelig søvn… hvor du bare kan hvile og slappe af… og gi slip nu.

Dyrene ved det instinktivt.

Der er nogle dyr der ved, at mens vinteren nærmer sig, mens nætterne bliver længere og dagene bliver kortere, og du begynder at se dine ånde i luften… at det er tid til at rulle sig mageligt sammen i deres hjem, og drive ind i den dybeste søvn. Selvom der er ting der sker i skoven, og ting de kunne tænke over, pakker de sig automatisk sammen et sted… roligt og trygt. Falder ind i en dyb tilstand af hvile, hvor de sover så vidunderligt dybt i deres trygge hi. Nogle gange vil de dyr sove igennem storme udenfor, dundrende torden og piskende regn.

Nogle gange sover de igennem det hele. Andre gange vågner de måske halvt for et øjeblik, for så at drive hele vejen tilbage… ned i den dybeste ro.

Dit underbevidste sind kan nemt hjælpe dig til at være i stand til at sove dybt og fredfyldt hver eneste nat. Lige præcis. Jo mere du lytter til denne optagelse, jo nemmere og mere naturligt, vil du opleve det.

Fordi søvn er en instinktiv del af dig.

Du kan bare tillade det at ske… nemt og naturligt… Hvis du vågner en smule, kan du glemme det bevidst, og have tillid til dit underbevidste.

Den del af dig, der ved, hvordan du gør det her instinktivt, og helt naturligt går ind i de dybere lag af søvn. Bare flyde på bølgerne af dit indre sind, og drive ind i en drøm om hvad det er, du ikke ved helt endnu, at du ved.

Du kan flyde dybere, dybere endnu… bare flyde… lige præcis.

Læs her om mit gennemtestede 3 sessioners hypnoseforløb, der skaber effektive og permanente resultater.

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser