Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Afspil video

Hypnose til stærk motivation

Fra manuskriptet til 'Hypnose til stærk motivation.'

 

"Dit underbevidste sind...

Dit stærke underbevidste sind. Den del af dit sind, der ved alt om dig. Den del af dit sind, der nemt og naturligt, kan hjælpe dig med at føle dig - og være - mere og mere motiveret for hver eneste dag. Begynder nu at blive åbent for de stærke hypnotiske instruktioner, du modtager nu.

Det er ord, der hjælper dig til at være fri.

Helt fri for alle de undskyldninger, som du måske har brugt i fortiden, for ikke at få tingene gjort.

Stærke, positive ord og hypnotiske instruktioner, der vil hjælpe dig til at føle dig - og til at være - mere og mere motiveret og engageret for hver dag, der går.

 

Mens du slapper mere og mere af nu.

For hver vejrtrækning. Accepterer dit underbevidste sind de ord, og gør dem til en dyb overbevisning: for hver eneste dag føler du dig, og du bliver mere og mere motiveret - For HVER eneste dag.

Din motivation for at starte på ting og gøre ting færdige, vokser sig stærkere og stærkere for hver eneste dag.

Din motivation for at få startet og din motivation for at gøre ting færdige, vokser sig stærkere og stærkere for dig og i dig - for hver eneste dag.

Og den befriende overbevisning vokser sig stærk i dit sind. Den skønne fornemmelse. Den vidunderlige overbevisning bliver stærkere og mere og mere virkelig for dig og i dig.

 

Ikke fordi jeg siger det!

Men fordi det er det stærke motiverende drive, du vil have i dit liv.

Fordi det er det stærke motiverende drive, du vil have i dit liv, betyder det at for hver eneste dag, føler du dig, og du bliver mere og mere motiveret for at få startet på ting.

For hver eneste dag vil din motivation for at få gjort ting færdige vokse sig stærkere og stærkere for dig og i dig.

 

Du er i et nyt kapitel af dit liv nu.

Et helt nyt kapitel af dit liv, hvor du har et stærkt energisk og selvsikkert drive. Du får ting gjort, og du er motiveret for at starte. Du er motiveret for at afslutte det, du begynder på.

Fra dette øjeblik er de undskyldninger, som du måske har brugt i fortiden, for ikke at gå i gang. Eller de undskyldninger, som du måske har brugt før i tiden for ikke at få gjort de ting, du startede på, færdige.

De undskyldninger er væk nu. Helt væk fra dit liv. Fra dette øjeblik accepterer du ikke længere undskyldninger fra dig selv. Nu er de undskyldninger erstattet med gode, inspirerende grunde. Motiverende positive grunde til at få ting gjort.

De gamle undskyldninger er nu erstattet med inspirerende og motiverende grunde til at gøre ting færdige. De undskyldninger, som du måske har brugt i fortiden, er nu lige præcis det - noget i din fortid.

Nu accepterer du ikke længere undskyldninger fra dig selv!

 

Her i hypnose opbygger du et stærkt og energisk drive.

Du har det godt med dig selv, og det gør dig stolt og glad at bruge dine evner og gå i gang. Og det gør du fordi, du har det drive.

Fordi du er en effektiv og motiveret person, har du det godt med dig selv. Det gør dig stolt og glad at få tingene gjort.

Du starter på det, du skal, og du gør det færdigt! Du har det godt med dig selv. Det gør dig selvsikker og glad at gøre de ting, du sagde til dig selv, du ville gøre. Du har det godt med dig selv. Det gør dig selvsikker og glad at afslutte de ting, der er vigtige.

Og den overbevisning. Det motiverende drive vokser sig nu stærkt i din krop og dit sind.

Den stærke overbevisning.  Det motiverende drive bliver mere og mere virkeligt for dig og i dig. Ikke fordi jeg siger det. Det er fordi, det er det drive du vil have i dit liv. Fordi det er det vidunderlige, motiverende drive, du vil have i dit liv, betyder det, at din motivation for at begynde - og gøre ting færdige - vokser sig stærkere og stærkere for dig og i dig hver eneste dag.

 

Og mens du slapper mere og mere af nu i hypnose.

Mens du føler dig og mens du bliver mere og mere rolig.

Mens du slapper mere og mere af for hver vejrtrækning. Vil jeg bede dig om at forestille dig eller tænke på, hvad der fungerer bedst for dig. Forestil dig eller tænk for dit indre blik, at du står foran et spejl i fuld længde.

Mens du forestiller dig, eller mens du tænker på at stå foran et spejl i fuld længde. Mens du kan forestille dig at se på det spejlbillede. Begynder du at lægge mærke til en forskel.

Mens du forestiller dig, eller tænker på det spejlbillede, kigger du på en person, der altid er engageret og motiveret. Du kigger på en person, der nyder at gå i gang - uanset hvad det er.

Du kigger på en person, der altid er motiveret for at gøre tingene færdige. Du kigger på en person, der ikke bruger undskyldninger som andre ville bruge. Du kigger på en person, der virkelig kan motivere sig selv. Du kigger på en person, der har alle de vidunderlige egenskaber, som du ønsker, og vil have i dit liv ...

Mens du forestiller dig, eller mens du tænker på det spejlbillede. Vil den del af dig, der virkelig ønsker, og vil være mere motiveret. Den del af dig der ønsker at holde op med at springe over, hvor gærdet er lavest. Den del af dig der ikke længere vil bruge de undskyldninger overveje eller tænke på, hvad det spejlbillede ved, som du har brug for at vide.

For der ER noget, du har brug for at vide.

Så bare forestil dig. Forestil dig eller tænk på at du kan gå ind i det spejlbillede. Forestil dig at det er som om, du bliver absorberet ind i det spejlbillede. Tager alle de evner og den motivation til dig, og integrerer det i hver celle og fiber i din krop.

Alle de stærke evner og kvaliteter, der hjælper dig til at være effektiv, motiveret og opfyldt af det stærke, energiske drive.

 

Og det er hvad du er nu.

Du er effektiv, motiveret og rummer det stærke drive. Og de vidunderlige evner og det stærke motiverende drive til at gå i gang - og få ting gjort færdige - skinner mere og mere igennem for hver dag. Mere... og mere... og mere.

Den vidunderlige og tilfredsstillende evne til at begynde på det der er vigtigt, og få gjort det der er vigtigt færdig, skinner mere og mere igennem for hver eneste dag.

Fordi du er effektiv og motiveret, og du har det godt med dig selv, bliver du stolt og glad over at begynde og gå i gang. Du er stolt, og du finder en kæmpe glæde ved at få gjort det, du begynder på færdigt. Du er en engageret og motiveret person, og du nyder at være engageret og motiveret.

Og det er lige meget, hvad ting måtte være. Det er lige meget, om det er hjemme. Det er ligegyldigt, om det er arbejde, på studiet eller skole. Du nyder at gå i gang, med det der er vigtigt. Du nyder at gøre det, der er vigtigt færdigt.

 

Du finder ikke på undskyldninger.

De undskyldninger, som du måske har brugt i fortiden: ”’Det er for koldt... det regner... det er for sent” er i din fortid nu.

Du har altid inspirerende grunde til at få begyndt. Og de grunde hjælper dig med at motivere dig, og hjælper dig til at få ting gjort. De grunde motiverer dig til at få tingene gjort færdige.

Du er effektiv og motiveret, og du nyder at begynde. Uanset hvad det er. Du nyder at blive helt færdig med de ting, du begyndte på.

Og din motivation for at gå i gang og gøre det færdigt, vokser sig stærkere og stærkere hver eneste dag.

 

Her i hypnose vil jeg om et øjeblik vil jeg hjælpe dig med at bekræfte og forstærke den overbevisning. Jeg vil hjælpe dig med at bekræfte og forstærke, at din motivation for at gå i gang - og gøre det færdigt - vokser sig stærkere hver eneste dag. Om et øjeblik vil jeg gentage nogle ord, og de ord vil være:

Min motivation for at begynde, og gøre det færdigt, vokser sig stærkere for hver eneste dag.

Når jeg siger det de ord om et øjeblik, er alt, du skal gøre - i dit sind – overbevisende at gentage de ord for dig selv og til dig selv. Fordi for hver gang du gør det for dig selv, vil den positive overbevisning.

Det indre motiverende drive vokser sig stærkere og stærkere for dig og i dig. Den positive overbevisning - og det stærke drive - vil blive mere og mere virkeligt for dig. Så i dit sind sig til dig selv:

Min motivation for at begynde på ting og gøre dem færdige, vokser sig stærkere for hver eneste dag.

og igen sig til dig selv:

Min motivation for at begynde på ting, og gøre dem færdige, vokser sig stærkere for hver eneste dag.

Min motivation for at begynde på ting, og gøre dem færdige, vokser sig stærkere for hver eneste dag.

og igen sig til dig selv:

Min motivation for at begynde på ting, og gøre dem færdige, vokser sig stærkere for hver eneste dag.

og en gang til bare sig til dig selv:

Min motivation for at begynde på ting, og gøre dem færdige, vokser sig stærkere for hver eneste dag.

Og hver eneste dag vil din motivation for at gå i gang og gøre tingene færdige, vokse sig stærkere og stærkere hver eneste dag.

 

I hypnose har du skabt et stærkt, effektivt og motiverende drive.

Du nyder at være motiveret og tage initiativ. Du nyder virkelig alt, hvad det betyder for dig og dit liv at være motiveret, engageret og initiativrig. Den stærke overbevisning.

Det motiverende drive bliver stærkere og stærkere for dig og i dig - for hver eneste dag."

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser