Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Angst og fobier kan have en invaliderende indflydelse på din livskvalitet

Men hypnose er en meget effektiv og befriende løsning 

"Jeg ved, det må virke uforståeligt, men jeg kan bare ikke slippe for den fobi!" er typisk noget du har hørt dig selv sige, hvis du har en fobi.

Du vil måske føle dig lidt dum ved at fortælle om det, fordi ingen andre synes at forstå.

"Jeg følte mig så befriet, da jeg endelig kunne gå forbi min busk udenfor uden at løbe af frygt for hvepse. Du har hjulpet mig med at ændre en del af mit liv, som jeg har haft lyst til at slippe af med så længe."

Et overlevelsesinstinkt

Du aktiverer dit overlevelsesinstinkt, når du oplever fobier, og dit logiske sind kan bare ikke handle hurtigt nok til at tilsidesætte det primitive overlevelsesinstinkt.

Du oplever en kæmp eller flygt reaktion, hvilket betyder, at din krop pumper adrenalin og kortisol (stress-hormon) rundt i kroppen, som er grunden til du føler dig ængstelig, svedig og at du føler en voldsom angst.

Det kunne være fobier for dyr, fugle eller insekter. Det kunne være angst for at flyve eller rejse med tog eller bil.

Man isolerer sig

Grunden til at folk føler, at de er alene, er fordi folk normalt ikke ønsker at tale om deres angst, og ofte indretter deres liv, så de undgår situationer, hvor det kunne være et problem.

Sundhedsstyrelsen skønner dog, at 4,7% voksne danskere oplever generaliseret angst, og 7 ud af 1000 mennesker udvikler panikangst eller socialfobi - så det er ikke bare dig.

Hvis du begynder at føle angst mens du er i hypnose, så kan vi nemt reducere den, indtil den forsvinder, og ikke længere er et problem.

"I betragtning af nyheden halvvejs gennem ferien om det ukrainske flystyrt, tænkte jeg at turen hjem ville blive et mareridt, men ... Jeg har ikke på noget tidspunkt mærket noget til min gamle flyskræk."

Under forløbet lærer jeg dig selvhypnose

Det kan du bruge, når og hvis du har brug for det mellem sessioner, og hvis du nogensinde har brug for det i fremtiden.

"Det har været en livsændrende oplevelse for mig. Jeg havde problemer med at sluge piller, og troede at det var noget, jeg aldrig ville være i stand til at gøre, men nu kan jeg !"

Du skal ikke bekymre dig, hvis du tror, at din angst er fjollet eller latterlig - det påvirker din livskvalitet, så det er vigtigt.

Angst har mange ansigter - men hypnose er en effektiv løsning

Jeg har hjulpet folk med nålefobi, klaustrofobi, ballonfobi, fuglefobi, edderkopperfobi, hundefobi, tandlægefobi, flyskræk, socialfobi, højdeskræk, angst for at være i folkemængder, sceneskræk og såmænd angst for at optræde i tv.

Her kan du se mere om hypnose mod angst</> 

 

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser