Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Sørg for at du sidder eller ligger i en behagelig stilling

– og mens ånder ind og ånder ud, lytter du til lyden af min stemme i en begyndende tilstand af hypnose.

Og mens du lytter - kan det være, at du bliver opmærksom på, at dit sind begynder at vandre - og hvis det gør - er det helt fint – trods alt er det jo hvad sind ofte gør, bare lad dine tanker drive som de vil - fordi det er din tid, din tid til at slappe af - og ægte afslapning kræver ingen indsats overhovedet. Slet ikke i hypnose.

Under dine daglige hverdags-aktiviteter, bruger du en masse muskelgrupper og energi, og der er så meget information der bliver filtreret gennem dine sanser, at det kan gøre din krop træt og anspændt -

Men i denne hypnose ro vil du tillade dig selv at slappe af og give slip på alle hverdagens

bekymringer.

Så når du vender tilbage vågen til nu og her, vil du føle dig helt revitaliseret, i live og fyldt med ny energi - og i stand til at møde dagen med fornyet styrke.

Måske kan du forestille dig din krop som et oprørt hav - din vejrtrækning er ligesom stormfulde bølger på det hav

- De stiger op - falder - ebbe og flod - reagerer på vejrmønstre.Bekymringer fra dagen er som en voldsom storm - der får de store bølger til at rejse sig fra havetkonstant rasende - skummende og sprøjtende mod forrevne klipper, der stikker op fra havet.Brølende som en ophidset løve, der går på brændende gløder ..

Det dybe hav, dit ocean indeholder milliarder af mikroorganismer og et væld af farverige, spændende hav-væsener, der alle har en rolle at spille - ligesom cellerne og organer og alle processer har en funktion i din krop.

Det er som om din krop og dit sind er blevet hærget af stormen - alle dagens begivenheder hober sig op - og det er nu tid til at bringe dig selv i balance ved hjælp af hypnose.

Lukke af for ydre påvirkninger og belastninger i det moderne liv - og nyde dette øjeblik - så din krop kommer til at opleve en skøn tilstand af ro balance og velvære.

 


Så forestil dig nu - at stormen passerer - himlen bliver lysere og mere blå, mens solen bryder gennem skyerne som driver langsomt og ubesværet væk over horisonten.

Og da skyerne forsvinder og himlen bliver blå, genvinder solen sin styrke og skinner ned på havet -

Lyset glitrer som diamanter på de en gang så voldsomme bølger – der nu er små

og beroligende – de bliver endnu mindre, forsvindende små - indtil alt bliver vidunderligt stille.

Du er dit ocean - din krop hviler, dybt afslappet -

Din vejrtrækning er rolig og rytmisk - alle muskler slapper af

 


Alle de spændinger fra dagen smelter bort – en følelse af fred og harmoni med alt liv i dit ocean.

Lad din krop føles tung og doven, hvis du vil - eller lad den svæve over havet til et sted, hvor du kan opleve et større perspektiv på alt det liv, der eksisterer omkring dig i skøn harmoni. I hypnose er det nemt at forestille sig.

 


Læg mærke til de glinsende kroppe af baby delfiner lige under vandoverfladen – de svømmer elegant sammen med deres forældre i grupper af fem / seks stykker.

De danser i vandet, og andre følger efter.

Det er som om, de siger - velkommen til vores verden - vi kan nyde at lege og bare være glade og fri.

Du kan se andre fisk der svømmer i stimer - de har ikke én bekymring i verden - og det har du heller ikke – ikke lige nu i dette vidundelige øjeblik.

Og mens luften bliver varmere – føler du dig roligere og mere afslappet, end du nogensinde troede muligt.

Længere væk bemærker du nogle store sten ved foden af en klippe,der gemmer på en lille lagune - en oase, hvor sorte og hvide kroppe bevæger sig – dykker ned i vandet og dukker op igen - ryster vandet fra deres uniformerede kroppe, mens de boltrer sig på klipperne – pingviner – der står og ser verden passerer forbi.

 


Dit hav er dit hav af ro - et sted, hvor du kan føle dig i ro, afslappet og i harmoni med universet.

Dine rolige tanker og inderste følelser duver som bølger langsomt og sikkert mod kysten.

Hver celle i kroppen, hver nerve og fiber i din krop er helt og fuldstændigt afslappet.

Du har ikke en eneste bekymring i verden lige nu – det eneste du skal, er at opleve den vidunderlig følelse af afslappet ro..

 


Og det vil være let for dig at slappe af - fordi hver dag, bruger du et øjeblik for dig selv - så din krop og dit sind kan slappe af – og opleve at hverdagens storm passerer – og bliver erstattet af en rolig, solrig dag.

Og dit hav bliver roligt og fredfyldt igen - og du kan være her indtil du er klar til at vende tilbage til  her og nu - vel vidende,at du altid vil føle dig vidunderligt forfrisket og fokuseret.

Du er i stand til, effektivt at gøre det det du skal gøre.

Og når du er klar til at vende tilbage fra hypnose – så bare tage en dyb indånding - stræk de muskler der måtte trænge til at blive strukket - åbn dine øjne med et smil på læberne - glad revitaliseret...

Designet af Fredholm Hypnose København

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser