fbpx
Ring mig op:
24 24 28 12

Fri for eksamensangst med hypnose

Mange mennesker spørger mig tit, hvordan hypnose kan afhjælpe eksamensangsteksamensangst

På alle niveauer har studerende draget nytte af hypnose for at reducere eksamensangst og for at hjælpe dem med forberedelser til enhver type test eller eksamen

 

Forskning har vist at reducering af angst, er en af de mest afgørende faktorer ved eksamenspræstation

I et hypnose forløb med mig vil du lære evnen til at reducere fysiske og følelsesmæssige spændinger før eksamener. Med de evner vil prøver i skolen, gymnasiet, universitet eller andre læreanstalter; adgangsprøver og teoriprøver opleves på en ny måde.

Du vil være i stand til at gå til enhver eksamen med selvtillid, styrke og succes

 

“…Hej Kasper. Tusind tak for hjælpen. Jeg er kommet hel i gennem mine eksaminer. Jeg er landet på henholdsvis et 7 tal og et 10 tal. Så nu har jeg bestemt noget til min selvtillids-kasse :-)”

Christina

 

Hypnose er et fantastisk værktøj til at reducere eksamensangst

Det vil hjælpe dig med at reducere angst, fordi hypnose er en læreproces, der lærer dig evner, som er nemme at bruge til fysisk afslapning. I mange tilfælde skaber den fysiske følelse af angst endnu mere angst.

Denne onde cirkel kan brydes med simple strategier.

Enhver person der oplever hypnose, lærer de fysiske evner til automatisk at håndtere angst blot ved at benytte en proces og følge instruktionerne.

 

Hypnose kan også hjælpe dig til at skabe nye positive mentale mønstre

Jeg vil guide dig til at se eksamen fra et nyt perspektiv. Det vil tillade dig at gå indtil enhver prøve med selvtillid og ro.

Disse evner kan også bruges i andre situationer i livet, hvor du ønsker at skabe selvtillid og håndtere situationer uden angst.

Er du parat til at slippe af med din eksamensangst?


Booking hypnose knap

Læs mine anmeldelser på Google

Fredholm Hypnose har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 19 anmeldelser på Google.