Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Er en cigaret en del af din morgenrutine, inden du går ud af døren, ryger du selvom du er syg, og er et rygning-forbudt-skilt din værste fjende? Så lider du højst sandsynligt af tobaksafhængighed. Når man ryger, bliver nikotinen fra cigaretten ført op til hjernen med blodet, hvor den påvirker visse centre i hjernen, virker stimulerende, opkvikkende og mindsker abstinenser. Hvilket er årsagen til, at der skabes en afhængighed. Vi ved alle, at vi ikke bør ryge, men mange gør det alligevel og opsøger derfor mig, når de ønsker at blive hypnotiseret til et varigt rygestop.

Er du motiveret for at stoppe?

Hypnose er et effektivt middel til at kvitte smøgerne én gang for alle. Men det er vigtigt at forstå, at behandlingen kun virker, hvis du selv er indstillet på at stoppe med at ryge. Ved alle hypnosebehandlinger gælder det, at jo mere du samarbejder, jo bedre forudsætninger vil hypnotisøren have for at påvirke din underbevidsthed i den retning du ønsker. Hvis du egentlig ikke er motiveret for at stoppe med at ryge, vil behandlingen ikke virke, og du kan derfor starte med at stille dig selv spørgsmålet: “Hvorfor vil jeg stoppe med at ryge?”.

Hypnose kan ændre dine dårlige vaner

Hypnose er kommunikation med din underbevidsthed, og rygestop praktiseres  bedst i  en slags “trancetilstand”, hvor underbevidstheden er meget modtagelig for input, forslag og instruktioner. Ved hypnose til rygestop hos Fredholm Hypnose i København K vil jeg arbejde med suggestioner. De påvirker dig til at forbinde rygning med noget unødvendigt og ligegyldigt, som du ikke længere behøver i dit liv. Mit hypnoseforløb på tre sessioner er tilrettelagt efter at få dig til at kvitte røgen, og det gode ved hypnose mod rygning er, at du efter behandlingen vil føle dig som en ikke-ryger og ikke en ex-ryger. Du vil ikke få abstinenser og føle trang til at ryge, da du har fået implementeret ideen om, at rygning er skadeligt i dit inderste sind. Du vil opleve den samme frihed fra nikotinen, som en person der aldrig har røget i sit liv. Hypnose kan selvfølgelig ikke fjerne fortiden, du vil stadig vide, at du har røget, men det vil være et fjernt og ubetydeligt minde, som ikke vil påvirke dig negativt.

Fordele ved hypnose til et varigt rygestop

Du vil hurtigt kunne mærke forandringen på din krop. For det første vil du allerede fra første dag kunne mærke, hvordan din hals bliver fri for slim og risikoen for luftvejssygdomme mindskes. Efter et år vil risikoen for hjerte/karsygdomme være mindsket med 50%, og du vil generelt bare få et bedre og sundere liv, som kommer både dig og din omgangskreds til gode.

Bliv røgfri i dag

Vil du vide mere om hvordan hypnose kan føre til et varigt rygestop, kan du læse med her, eller se videoen her.

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser