Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Angst er en betegnelse, som beskriver flere forskellige symptomer og endda nogle sygdomme, der medfører akut nervøsitet. Udbruddene af disse anfald påvirker vores velbefindende og  hvordan vi opfører os, og de kan endog påvirke vores krop rent fysisk. Mild ængstelig kan beskrives som en følelse af urolighed, mens svær angst kan forårsage åndenød og endda brystsmerter.

Hvis du lider af angstrelaterede sygdomme, har du førstehåndskendskab til hvor ødelæggende og opslidende det kan være. Hvis dine angstsymptomer tynger dig, og påvirker din livskvalitet, så lad det ikke komme ud af kontrol. Sindet er kraftfuldt. Ligesom angst kan manifestere sig som fysiske symptomer, så kan sindet programmeres til at helbrede sig selv, og den byrde du bærer, kan blive lettere.

Hvordan kan du ændre din situation?

Det gør ingen forskel, hvad der fremprovokerer din angst, nøglen ligger i at identificere dine stressfaktorer og starte på at tage en anden indgangsvinkel til dem. Du kan ikke fortsætte med den samme fremgangsmåde og forvente anderledes resultater, vel? Stress og angst kan overvindes, ved at styre den måde hvorpå vi reagerer i stressfulde situationer.

Hvordan kan hypnose hjælpe?

Hovedparten af de mennesker som lider af stress og angst i klinisk grad, kan ikke bare ændre den måde som de reagerer på i stressfulde situationer, bare ved at identificere de udløsende faktorer og planlægge at reagere på en anden måde. Hypnoterapeuter, som er uddannet og certificeret ved National guild of Hypnotist (NGH), er yderst kvalificerede i at identificere stressfaktorer. Klinisk hypnoterapi arbejder med de faktorer, som udløser dine reaktioner overfor stressfulde situationer. Mens du er under en hypnoterapeuts induktion, vil din underbevidsthed blive mere modtagelig overfor forandring.

Hvad kan du forvente dig af en hypnose-session til lettelse af angst?  

Din hypnose-session vil blive udført i komfortable kliniske omgivelser, meget lig enhver anden læges kontor. Din session vel ikke blive forhastet, men vil typisk vare op til en time. Du bør være klædt i behageligt tøj, og ankomme opmærksom og klar til at lære. Før nogen form for hypnose udføres, vil din hypnoterapeut have en kort samtale med dig, for at arbejde én til én på at identificere kilden til det som skaber din angst. Hypnose er en behagelig oplevelse, som vil have en vedvarende positiv effekt på dem som anvender metoden med beslutsom oprigtighed.

 

Vil du have adgang til gratis hypnose lydfiler?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser