Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Lider du af lavt selvværd?

Lavt selvværd er den lille indre stemme, der hvisker, at du ikke er god nok. Har du en negativ selvopfattelse, uafhængigt af dine præstationer, og er du bange for hvad andre tænker om dig, lider du muligvis af lavt selvværd.

Kort fortalt trives mennesker med lavt selvværd ikke med dem selv. De kæmper med at anerkende sig selv, hvilket går ligeså meget ud over deres omgangskreds som dem selv. Lavt selvværd kan have en utrolig skadende effekt på en persons livskvalitet, og er derfor noget man skal tage meget alvorligt.

Typiske bebrejdelser, som en person med lavt selvværd dagligt slår sig selv oven i hovedet med, er:

  • Jeg er ikke god nok
  • Jeg er ikke noget værd
  • Jeg fortjener ikke det her
  • Det er bare så typisk mig (ved fejl)
  • Hvad tænker de andre ikke om mig?

Hvordan kan hypnose give mig bedre selvværd?

Hypnose kan hjælpe dig med at løse problemer og indfrie dine mål. Hypnose er et fantastisk redskab, der kan bane vejen for permanente, positive forandringer i dit liv, fx når det kommer til at få bedre selvværd. Hypnose er en genvej til det underbevidste sind, hvor det er muligt at “omprogrammere” dårlige vaner og negative tankemønstre. Under en hypnose session hos Fredholm Hypnose i København K vil jeg starte med at afklare hvordan den manglende selvtillid er opstået, og hvordan den har påvirket dig gennem dit liv. Når jeg har lokaliseret problemet, vil jeg benytte mig af diverse hypnotiske teknikker, til at give dig et bedre selvværd. Dette vil jeg gøre ved at vende sætningen “Jeg er IKKE god nok” til den mere positivt bekræftende: “Jeg ER god nok”.

Dit forløb er designet og målrettet mod at give dig et solidt selvværd, og hvert forløb er nøje planlagt efter den enkelte klients behov.

Klare resultater med ganske få sessioner

Jeg har stor erfaring med hypnose mod manglende selvværd, som er et utrolig givende felt at arbejde med inden for hypnose, da man meget hurtigt kan se resultater, som kan berige et andet menneskes liv markant. Min hypnosebehandling har bl.a. gjort det muligt for folk, der tidligere led af manglende selvværd, at stille sig op og tale foran store forsamlinger, at præstere på arbejdsmarkedet eller at få en følelse af, at de noget værd og fortjener et godt liv.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at få bedre selvværd, eller ønsker du at booke tid til en hypnose session, kan du altid kontakte mig på telefon 24 24 28 12 eller udfylde den kontaktformular, som du finder her på siden.

Vil du vide mere om lavt selvværd og manglende selvtillid, kan du læse med her.

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser