fbpx
Ring mig op:
24 24 28 12

Anmeldelse af Pernille Caroline Lotus, Ilovewellness.dk

Jeg har fået en hypnose session der virker.

For første gang en session der virkelig virker.

“Det er snart 16 år siden jeg prøvede at være til Hypnose første gang i mit liv, og sidste uge skulle jeg så teste en hypnosesession hos Kasper Fredholm.

jeg havde forberedt ham på, jeg gerne ville af med min ‘sukkertrang, men eftersom jeg selv har droppet sukkeret for 14 dage siden, valgte jeg at vi skulle arbejde med min manglende selv-kærlighed, roden til alt ondt!!!

Jeg er simpelthen så selvkritisk og hård ved mig selv, hvilket gør jeg har lign. mønstre overfor mine medmennesker, kontrol præger mig så negativt at det er drænende i mit liv… Så jeg bad jeg Kasper tage fat på netop dette problem i vores hypnose-session.

Kasper giver sessions i hans egen lejlighed på Christianshavn, hvilket er helt fint for mig.

Han har lavet et rum til det og lænestolen jeg tager plads i er blød og omfavner mig, hvilket er vigtigt nu jeg skal i dybere trance og kunne slappe helt af.

Inden vi går igang taler Kasper med mig om mit problem, således vi kan få sat ord på… Disse ord og vendinger skal bruges undervejs (finder jeg ud af) – vi taler først om det negative aspekt og derefter taler vi om hvad det er jeg netop ønsker for at føle mig fyldt op af kærlighed til mig selv, det er så disse positive vendinger jeg skal bruge eller Kasper smider ind i mit ubevidste sind under hypnosen.

Kasper taler mig ned i dyyyyyyyyyb tilstand, det er midt imellem søvn og vågen tilstand, således min underbevidsthed lytter til alt Kasper siger…

Åhhhh det føles så rart, så afslappet og skønt!

Man skal selvfølgelig virkelig stole på den hypnotisør man besøger for i den tilstand kan ALT programmeres ind i sindet!!!

Kasper er meget direkte, han taler hurtigt, direkte…  – INGEN TVIVL om at mit sind lytter efter! Han kaster om sig med alle mine selvgenererede positive vendinger, de går lige ind.

Jeg bliver VARM og LYKKEN FYLDER mig op… Jeg stråler og lyser i et hvidt skær, kærligheden er overalt i mig og omkring mig… Jeg bliver ‘talt’ tilbage og er bare afslappet og fyldt op af glæde når jeg kommer tilbage til verden!

Måske er det gråvejr og regner, jeg ser det ikke på cykelturen tilbage til Kbh K… I mit sind og hjerte skinner solen! Jeg KAN VIRKELIG MÆRKE AT KÆRLIGHEDEN HAR FYLDT MINE EMOTIONELLE HULLER!

Det er simpelthen den vildeste session jeg har prøvet i mit liv, forandringerne ER mærkbare og jeg vil klart anbefale ALLE at tage en session hos Kasper.

Han lover faktisk at kunne gøre en forskel på KUN ÉN BEHANDLING – hvad enten du lider af fobier, gerne vil kvitte smørgerne, mangel på selvkærlighed, eller hvad du ønsker at ændre eller komme af med!”

Skrevet af Pernille Caroline Lotus 10. December 2013              

BOOK ONLINE NU !