Ring mig op:
24 24 28 12

Opnå varigt vægttab med hypnose

Du har prøvet alle slankekurene og givet den evige strøm af motionsformer et ærligt og svedende forsøg. Men du kæmper stadigvæk for at smide de kilo, der irriterer dig hver dag.

 

Varigt vægttab lene hansson

 

Min oplevelse hos Kasper var meget overbevisende. Han er dygtig, dynamisk og målrettet

Lene Hansson, kostvejleder, forfatter og foredragsholder

 

Der er mange måder at tabe sig på

Så hvorfor ikke bruge den letteste og mest naturlige?  Via  hypnose skaber du og jeg sammen en naturlig og automatisk proces mod din idealvægt.

Vi skaber  ikke bare en indre og lystfuld  motivation. Vi skaber også et underbevidst drive, der automatisk og helt naturligt arbejder for dig. Det betyder, at du uden kamp og anstrengelse nyder vejen over målstregen.

Underbevidstheden er nøglen, når du vil ændre mønstre og vaner

Underbevidstheden har af en eller anden grund en overbevisning om en idealvægt på et (alt) for højt niveau. Men i hypnose kan vi overbevise underbevidstheden om, at den skal regulere og holde en idealvægt, der er sund og befriende for lige præcis dig.

Uanset hvad dit bevidste sind ønsker, vil det altid være en kamp at ændre sig, hvis underbevidstheden ikke er på linje med dine ønsker. Tæt på  umuligt. Derfor er underbevidstheden nøglen til at opnå et varigt vægttab.

Hvorfor er hypnose så effektivt?

I hypnose kommunikerer jeg direkte med din underbevidsthed uden, at den skeptiske og kritiske del af sindet blander sig. Altså den del af dig, der som en indgroet overlevelsesstrategi kæmper for at bevare  status quo.

På den måde kan vi skabe effektive og målrettede ændringer i mentale mønstre og vaner, der vil gøre dit vægttab befriende nemt og naturligt.

Jeg vil instruere din underbevidsthed i at justere din forbrænding, aktivitetsniveau, sult, appetit, usund trang og alle andre ting, der er nødvendige at justere, for at få dig helt i mål.

Og ja, vægttabet er permanent

For når først de positive ændringer er lavet, er det dem, det skeptiske og kritiske sind arbejder for at bevare. Det nye status quo.

“Da jeg var hos Kasper Fredholm, var det en fantastisk oplevelse. Et boost til selvværd, livsglæde og vægttab”

Kirsten Vagner

 

“Kære Kasper
Jeg er rigtig glad, og har tabt to kilo på to uger!
Kaster mig ikke over maden, som jeg plejede – og kagerne kan jeg også godt lade stå 🙂 …”

Clara Geller

 

Er du klar til varigt vægttab?

Så book dit hypnoseforløb her

Varigt vægttab book
Samtidig vil du få en del ekstramateriale i form af relevante hypnoseoptagelser.

Materiale du altid vil have til rådighed, hvis du får lyst til et boost, der stimulerer processen.