Ring mig op:
24 24 28 12

Hypnose uddannelse i København – Bliv certificeret hypnotisør og hypnoterapeut

 

Vil du leve af at hjælpe andre til en bedre livskvalitet?

Vores hypnose uddannelse på Fredholm & Schack Hypnose Academy gør dig ikke bare til certificeret, kompetent og overbevisende hypnotisør og hypnoterapeut

Du får også rådgivning og sparring i hurtigt at skabe dig en professionel hypnosekarriere

 

Pris: 27.675 kr. men tilmelder du dig senest d. 24. Jan. 2018 er prisen kun:      ( N.B. Max. 12 deltagere)

      

Hvem kan lære at hypnotisere?

Hypnose er en fokuseret og behagelig tilstand, som danner grundlag for at skabe positive og vedvarende forandringer gennem stimulering af underbevidstheden. Hypnose handler ligeledes om at skabe en ærlig og tillidsvækkende relation mellem hypnotisør og den hypnotiserede.

Det kræver altså ikke nogen mystisk kraft at lære at hypnotisere, og derfor kan alle blive en god hypnotisør. Hypnose uddannelsen egner sig for dig, der ønsker at mestre hypnoseteknikker, som du kan bruge til at hjælpe andre mennesker til at opnå en bedre livskvalitet. Den er også for dig, der ønsker større grobund for selvudvikling.

 

Keld Petersen udtalelseJeg er så glad og stolt over endelig at kunne kalde mig certificeret hypnotisør.
Det har været SÅ spændende et forløb, og jeg har modtaget så meget viden og lærdom, at jeg selv ikke helt fatter det.
Efter min hypnose uddannelse starter en ny epoke. Et nyt liv som professionel hypnotisør. Jeg glæder mig SÅ meget til at skabe en forskel i andre menneskers liv.
Allerstørste tak til Kasper og Malene, de mest fantastiske undervisere, for at vise mig vejen. Jeg kan ikke anbefale jer nok. ❤️” 

Keld Petersen

 

Hvad får du af at deltage på hypnose uddannelsen?

Vi er ikke i tvivl. Du får Danmarks bedste hypnose uddannelse – intet mindre

For på baggrund af vores internationale uddannelser og lange professionelle erfaring med hypnoseklienter har vi skabt og udviklet de mest effektive og målrettede metoder herhjemme.

På hypnose uddannelsen vil du opnå viden om teknikker, du ikke kan lære andre steder – og ikke mindst lære at anvende dem i praksis.

Efter uddannelsen vil du være i stand til at arbejde med alle problemstillinger, der egner sig til at blive behandlet med hypnose.  For eksempel rygestop, motion og vægttab, behandling af fobier, stress og forskellige angstformer samt forbedring af selvværd/selvtillid med mere. For hypnose er velegnet til behandling af alle problemer, der skyldes problematiske tanker, følelser, vaner og handlinger, og hypnose uddannelsen vil give dig terapeutiske redskaber, som du kan benytte i alle de forskellige sammenhænge.

Når du har gennemført hypnose uddannelsen, vil du desuden kunne anvende din viden til at lære fra dig, holde foredrag og give en overbevisende demonstration af hypnose – som i øvrigt er den bedste måde at promovere din praksis på.

Uddannelsen gør dig kort sagt til en kompetent hypnotisør og hypnoterapeut, og giver dig en omfattende indsigt i og forståelse for hypnose. Du lærer også at skabe og inddrage hypnosefænomener, der er med til at give dine klienter en fascinerende og overbevisende oplevelse, så de ikke er i tvivl om, at de er i hypnose.

 

Uddannelsen er for dig der:Hypnose certifikat

 • Har brug for at skifte karriere og hurtigt kunne leve af at hjælpe andre.
 • Er psykolog, terapeut eller alternativ behandler, og som ønsker at udvide din værktøjskasse.
 • Ønsker at arbejde med selvudvikling – din egen og andres.
 • Er begynder, og gerne vil have en fantastisk evne for livet.

      

 

På hypnose uddannelsen vil du blandt andet lære:Hypnose uddannelse Kasper Fredholm og Malene

 • At forstå teorien bag hypnose.
 • At skabe hypnosetilstande og intensivere dem.
 • Effektive og hurtigtvirkende teknikker.
 • Gennemtestede hypnoseprocesser, der gør dig i stand til at arbejde med alle problemstillinger, som egner sig til at blive behandlet med hypnose.
 • At skabe fascinerende hypnosefænomener, der overbeviser folk om, at de er i hypnose.
 • At gøre det til en fantastisk oplevelse for dine klienter, så de anbefaler dig til andre.
 • Hvordan du tager skridtet videre ud i en karriere som certificeret hypnotisør.
 • Og meget mere…

 

Anette Rath hypnose Uddannelse“Jeg er inde i en periode hvor jeg bare svæver på en lyserød sky. Jeg elsker simpelthen Kasper og Malenes hypnose uddannelse, den gør mig superglad. Er sammen med fantastiske mennesker, der allesammen har ET mål… at hjælpe andre mennesker. Glæder mig helt vildt til næste modul…”                               
Anette Rath


For at sikre at du bliver en af de bedste hypnotisører og hypnoterapeuter på markedet, løber uddannelsen over 3 måneder, hvor du løbende arbejder med teknikkerne i praksis imellem modulerne. Det tager naturligvis tid at udvikle din egen personlige stil, men hypnose uddannelsen giver dig et solidt fundament for at kunne arbejde med hypnose og udvikle dine metoder løbende.

Du får:

 • 3 moduler af 2 dage.
 • 2 aftener med supervision.
 • 2 Q&A konferencer.
 • E-learning.
 • Løbende sparring og coaching med hold og undervisere i et lukket forum.
 • 2 timers personlig coaching i forretningsudvikling.

De tre undervisningsmoduler, supervision og certificering for næste hold  ligger på følgende weekender:

Lør/søn  24 – 25. Februar 2018

Tirsdag 13. Marts 2018 (Supervision)

Lør/søn     7 – 8. April 2018

Onsdag 2. Maj 2018 (Supervision)

Lør/søn 26 – 27. Maj 2018

Alle dage kl. 10 – 16.30

Fredag 8. Juni 2018 eksamen og certificering

 

Mellem hvert modul øves på testpersoner, så alle er fortrolige med teknikkerne, når vi mødes på de efterfølgende moduler.

Din hypnose uddannelse afsluttes med mundtlig og skriftlig eksamen og fejring af certificering.

Undervisningen foregår i Lydens Hus (overfor Planetariet), på Gl. Kongevej i København.

Hypnose grønUddannelsen koster 27.372 kr.

MEN TILMELDER DU DIG SENEST D. 24. JAN. 2018

VIL DIN PRIS KUN VÆRE 17.995 KR.

      

 

Har du tidligere deltaget i et-dags kursus hos Malene eller Kasper, får du yderligere 500 kr. i rabat.
Der er begrænset antal pladser (max. 12 deltagere), og de første pladser er allerede afsat.
Så book din plads nu!

Om osMalene hypnose uddannelse

Malene er både uddannet i Danmark og internationalt certificeret hypnotisør ved Academy of Hypnotic Arts i England. Hun har, siden hun blev certificeret, hjulpet mange klienter videre med deres udfordringer.

“Jeg er igen og igen blevet bekræftet i, at hypnose er et effektivt og brugbart værktøj. Og jeg har gennem årene hjulpet mange klienter ud af deres årelange udfordringer”

Gennem de senere år har hun samarbejdet med Kasper Fredholm fra Fredholm Hypnose. Det er derfor et naturligt skridt, at de nu er gået sammen om at lave intet mindre end Danmarks bedste hypnose uddannelse.

“Det er meget vigtigt for os, at vores nyuddannede hypnotisører ikke bare får en masse viden med sig. De skal også trænes i at bruge den bedst muligt.

Og så er det vigtigt for os at hjælpe dem godt på vej med opstart af deres egen virksomhed, så de kan bruge deres uddannelse til at hjælpe andre mennesker”

Kasper er internationalt certificeret hypnotisør og hypnoseinstruktør.

Han arbejder fuld tid med hypnose, og harKasper Hypnose uddannelse hjulpet over 2000 klienter.

Under sin hypnose uddannelse hos Academy of Hypnotic Arts i England og Jeffrey Stephens i USA har Kasper specialiseret sig i direkte og målrettet hypnose, der skaber positive og solide resultater. I udlandet er de effektive og resultatorienterede, hvorfor det var naturligt at tage udenlands for at lære af de bedste. Hans mentor Jonathan Chase er grundlægger af Academy of Hypnotic Arts i England, hvor Kasper optræder som gæstelærer flere gange om året.

”Jeg har mærket på min egen krop og sjæl, hvor præcist og kraftfuldt et værktøj hypnose er, så jeg er oprigtigt fascineret, begejstret og taknemmelig for fænomenet.

Hypnose er en stor passion for mig, og jeg har rejst rundt i verden for at lære af de bedste.”