fbpx
Ring mig op:
24 24 28 12

Uddannelse/kurser

Efterspørgslen efter hypnoseuddannelse og hypnosekurser vokser.

Det er ikke længere kun showhypnotisører og hypnoterapeuter forundt at bruge hypnose. Et stigende antal mennesker opdager, at de kan få glæde af hypnose i deres professionelle liv og til personlig udvikling. Og med god grund. For i de rette hænder kan hypnose reducere stress, give mere livsglæde og i det hele taget skabe positive og langsigtede forandringer.

Derfor er jeg også glad for det stigende fokus, der er på hypnose, og jeg håber, at flere mennesker bliver opmærksomme på hypnose, og hvordan de bruger det.

Måske er du selv interesseret i at blive klogere på terapiformen, eller måske er du behandler, der ønsker at kende til flere teknikker, som du kan bruge i dit professionelle virke. Uanset hvad dit behov for viden om hypnose er, findes der helt sikkert et hypnose kursus til dig.

Hvordan finder jeg det rigtige hypnose kursus?

Enhver, der har overvejet at tage et hypnose kursus, ved, at der er et hav af tilgængelige kurser, som varierer i metode, kvalitet og pris. Det kan gøre det svært at afgøre, hvilket kursus, der er det rigtige for dig.

Mit råd, når du overvejer et hypnose kursus, er at vælge et, der lærer dig den hypnosestil, som du gerne vil mestre. Det vil altid være 

muligt at bygge bro over forskellige metoder, men det er ikke den bedste måde at starte på. Hvis dit mål er at blive showhypnotisør, så led efter en showuddannelse. Hvis du gerne vil have en analytisk og terapeutisk tilgang, så find et hypnose kursus eller en hypnose uddannelse, der indeholder det.

Et andet godt råd er, at du bør finde et kursus, hvor instruktøren er en erfaren udøver af hypnose. Alt for mange kurser udbydes af folk, der har hypnose som en bibeskæftigelse, og som mangler den dybe forståelse, der kommer af at være professionel hypnotisør på fuld tid og kunne udbyde en ordentlig hypnose uddannelse.

Sidst men ikke mindst: Vælg et kursus, hvor der er et stort element af praktiske øvelser. Teori og historie er selvfølgelig interessant, men praktisk undervisning med professionel feedback er den bedste måde at udvikle dine evner hurtigt.

Er du interesseret i at blive certificeret hypnotisør og være i stand til at leve af at hjælpe andre til en bedre livskvalitet? Så tag et kig på den hypnoseuddannelse, jeg tilbyder sammen med min kollega Malene Schack på Fredholm & Schack Hypnose Academy.

Uddannelse til certificeret hypnotisør          –         Grundkursus – Lær at hypnotisere på én dag

 

Mikaela hypnotiserer

Her lærer du effektivt og målrettet at skabe elegante og hurtige ændringer i dine klienters liv, og hvordan du starter din egen hypnosepraksis. Uddannelsen fokuserer på en mere professionel tilgang til hypnose som terapiform, og du vil få større viden og forståelse for emnet, end det vil være tilfældet på at almindeligt hypnose kursus.

Uddannelsen er blandt andet for dig, der ønsker en karriere inden for hypnose – og henvender sig også til psykologer, terapeuter og andre behandlere, som ønsker at mestre flere teknikker, de kan bruge i deres arbejde. Men hypnoseuddannelsen er også til dig, der blot ønsker at udvikle dig selv og andre igennem hypnose.

Er du i tvivl om den certificerende uddannelse er den rigtige for dig, så deltag på mit endags hypnose kursus. Kurset er underholdende og lærerigt, og du lærer at hypnotisere på én dag, og du får mulighed for at give dig selv og dem omkring dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Bliv certificeret hypnotisør                    Lær at hypnotisere på én dag

 

På mit endags hypnose kursus vil du få en grundlæggende forståelse for, hvordan sindet fungerer, og med udgangspunkt i den viden vil du lære at skabe, intensivere, anvende og afslutte hypnosetilstanden. Du vil kort sagt lære at mestre konkrete hypnoseteknikker, som du kan anvende i praksis.

Mange er skeptiske omkring hypnose, men faktisk er der slet ikke noget mystisk eller magisk ved det. Tværtimod handler hypnose om at skabe fokus og koncentration igennem samarbejde og tillid. Hypnose er et redskab, som kan hjælpe med at bryde dårlige vaner og flytte på uhensigtsmæssige overbevisninger – og det kan anvendes i behandling af en lang række problemstillinger. På et hypnose kursus eller på min hypnoseuddannelse vil du lære meget mere om teori og teknikker.

Læs mine anmeldelser på Google om hypnose uddannelse

Fredholm Hypnose har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 19anmeldelser på Google.