Ring mig op:
24 24 28 12

Hypnose mod social angst og social fobi

Social angst og social fobi er betegnelser, som dækker over den samme lidelse:

Frygten for at omgås andre mennesker.

De fleste har oplevet en antydning af social angst i ny og næ, men det betyder ikke, at hypnose og andre behandlinger vil være en nødvendighed.

Mennesker, der lider af social fobi, er derimod så hæmmet af deres angst, at de begynder at isolere sig fra sociale sammenhænge, fordi de frygter, at angsten får overtaget.

At opleve social angst er en udbredt og invaliderende lidelse.

For mennesker, der lider af social angst har ikke nødvendigvis mindre lyst til at være sammen med andre mennesker – de er blot hæmmet af deres egen følelse af at være kejtet eller forkert.

Det er altså ens egen opfattelse, der ligger til grund for social angst, og derfor kan hypnose være et yderst effektivt våben i kampen mod angsten. I hypnose arbejder vi blandt andet med at ændre på overbevisninger – eksempelvis de overbevisninger, der har programmeret dig til at frygte sociale situationer, som dit sind opfatter som truende og farlige.

“Tak for det, det har ændret min verden.

Hej Kasper,

1000 tak for hjælpen og de 3 behandlinger I 2017.

Efter din hjælp, har jeg nu nydt et utal af middage på restaurant, cafe og en enkelt nat klub.

Ingen stress mere, det er en forandring så stor det er svært at beskrive. Lidt som en stor tung rygsæk man tager af og alt bliver lysere og lettere. Firmaet er I fuld sving igen. Ingen angst over at holde møde I travle larmende rum.”

Anders Brogaard

Når angsten tager over.

Når man begynder at undgå situationer, som kan føre til social angst, taler man om social fobi. Eksempler på angstprovokerende situationer kan være:

 • At tage ordet foran grupper af mennesker.
 • At spise eller drikke på et offentligt sted
 • At rejse med offentlig transport.

Man frygter ofte, at “alt kommer til at gå galt” – at man bliver ydmyget og latterliggjort. Dette kan føre til, at man ikke magter at være sammen med andre.

Symptomer på social angst kan være:

 • Rysten
 • Sveden
 • Rødmen
 • Hedeture eller kuldegysninger
 • Gråd
 • Åndedrætsbesvær
 • Følelse af anspændthed
 • Kvælningsfølelse

Isolation og ensomhed.

Man undlader at fortælle om sin sociale angst til andre, fordi man føler skyld og skam og frygter ikke at blive forstået. Ofte prøver man at undgå de belastende situationer, fordi det er for opslidende at være sammen med mennesker. Det fører til selvvalgt udelukkelse fra mange sociale situationer og arrangementer – og kan føre til dårlige muligheder for uddannelse og arbejde.

Konsekvenser og misbrug.

Personer med social fobi eller social angst har svært ved at møde venner/kæreste/ægtefælle. Deres ensomhed udløser ofte en depression, og de risikerer at udvikle et destruktivt misbrug af alkohol, stoffer eller medicin i et forsøg på lindring.

Social fobi og social angst behandles effektivt med hypnose og hypnoseterapi.

hypnose selvvaerd

Med hypnose kan de negative tankemønstre ændres til nye, positive mønstre af accept, tillid og tryghed. Derfor kan social fobi og social angst afhjælpes med hypnose.

Under hypnose afvæbnes din kritiske faktor.

Vi kan derfor skabe nye tankemønstre, så du kan begå dig i sociale sammenhænge, uden at dine egne tillærte overbevisninger hæmmer dig. Når vi arbejder med social angst og social fobi, fokuserer vi igennem hypnose dine emotionelle ressourcer, og netop derfor er hypnose så effektivt et redskab til at ændre uhensigtsmæssige tanker og følelser til noget positivt.

Igennem hypnotiske processer kan du bryde negative tanke- og handlemønstre og optimere din livskvalitet permanent.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig af med din sociale angst igennem hypnose.

 

Læs mine anmeldelser på Google

Fredholm Hypnose har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 19anmeldelser på Google.