Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Fra nu af for hver vejrtrækning, og for hver udånding, vil en vidunderlig idé, og en positiv overbevisning begynde at vokse sig stærk og powerfuld i dig.

En vidunderlig ide – og positiv overbevisning om at:

Du altid husker at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort vokse sig stærkere og stærkere i dig.

For hver vejrtrækning, fortsætter du med at slappe af i kroppen for hver vejrtrækning, fortsætter du med at slappe af i dit sind dybere ind i hypnose.

Afspil video

Og mens du slapper af i kroppen, og mens du slapper af i dit sind.

Vil dit underbevidste sind. Dit stærke underbevidste sind. Den del af dit sind, der ved alt om dig begynde at åbne op og være åben for ideerne. Åben for de hypnotiske instruktioner, du tager imod nu.

Ideer og instruktioner, der hjælper dig til altid at huske at chekke ind og chekke ud på togstatione, i busser – metro – lige meget, hvad du tager.

Mens du slapper af i kroppen, og mens du slapper af i dit sind dybere ind i den hypnotiske tilstand.

Vil dit underbevidste sind nu fuldstændig, vil dit underbevidste sind nu helt at acceptere instruktionerne, budskabet, den vidunderlige idé – det positive budskab om, at du altid husker at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort.

Den vidunderlige idé. Den positive sandhed, den overbevisning, den vidunderlige overbevisning om, at du altid husker at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort, bliver stærkere i dig. Mere og mere virkelig for dig nu.

Ikke fordi jeg siger det. Men simpelthen fordi det er den overbevisning, det er den sandhed, du vil have i dit liv.
Fordi det er overbevisningen, og fordi det er sandheden, du ønsker, betyder det, at den overbevisning, betyder det, at den sandhed, om at:

Du altid husker at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort vokser sig endnu stærkere for dig og i dig. Vokser sig stærk og powerfuld.

Fordi du husker altid at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort.

Mens du slapper af i kroppen, og mens du fortsætter med at slappe af i dit sind.

Vil jeg have dig til at vide at fra nu af, husker du altid at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort.

Mens du slapper endnu mere af nu – for hver vejrtrækning, og føler dig roligere og roligere. Mens du føler dig, og mens du bliver mere og mere afslappet, styrker dit underbevidste sind den overbevisning. Den overbevisning, og den sandhed bliver stærkere for dig, og bliver mere og mere virkelig for dig.

Så slap af mere og mere – nu – slap af mere og mere.
Fordi det føles godt. Det føles godt at slappe af i kroppen. Det føles godt at slappe af i dit sind mere og mere afslappet, så bare slap mere og mere af og giv slip nu!

Mens du slapper af i kroppen, mens du slappe mere og mere af i dit sind. Vil jeg hjælpe dig til at bekræfte og forstærke den overbevisning. At styrke den sandhed om at: Du altid husker at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort.

Om et øjeblik vil jeg, som din hypnotisør, gentage nogle ord, og de ord vil være:

Jeg husker altid at chekke ind og chekke ud med mit rejsekort

Når jeg siger de ord:

Jeg husker altid at chekke ind og chekke ud med mit rejsekort

Er alt, hvad jeg vil bede dig gøre at sige de ord til dig selv i dit sind, fordi at gentage de ord for dig selv og til dig selv i dit sind, vil bekræfte og forstærke den sandhed i dig. Fordi det vil styrke den vidunderlige overbevisning om, at du husker altid at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort. Som var du din egen hypnotisør.

Så sig til dig selv nu:

Jeg husker altid at chekke ind og chekke ud med mit rejsekort

Så igen sig til dig selv 4 gang:

Jeg husker altid at chekke ind og chekke ud med mit rejsekort

Fordi hver gang du gentager det til dig selv. Vil den overbevisning om, at du husker altid at chekke ind og chekke ud med mit rejsekort blive mere og mere virkelig for dig. Blive stærkere i dig. Så igen, sig for dig selv:

Jeg husker altid at chekke ind og chekke ud med mit rejsekort

Et par gange til. Sig til dig selv:

Jeg husker altid at chekke ind og chekke ud med mit rejsekort

Og du husker altid at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort.

Om et øjeblik vil jeg tælle fra tre til et. Og på et, vil jeg dig bede dig om, for dit indre blik, at forestille dig, at du automatisk husker at chekker ind forskellige steder. Forskellige togstationer, forskellige busser, i metro. Bare forestil dig selv med den positive vane i dit liv.

Tre to et

Forestil dig – bare forestil dig, at du chekker ind forskellige steder. Lad de situationer flyde igennem dit sind den ene efter den anden.

Mens du forestiller dig, du husker automatisk at chekke ind, har du det godt med dig selv.
Du har det skønt. Bare ved at vide, at du nu ejer den naturlige og automatiske vane. Du har det godt med dig selv ved at vide, at du har skabt den positive vane.

Igen om et øjeblik tæller fra tre til et og på et – forestil dig selv, at du automatisk husker at chekke ­ud forskellige steder. Forskellige togstationer, forskellige busser, i metro forestil dig selv så: tre – to – et.

Forestil dig du husker automatisk at chekke ud forskellige steder. Lad de situationer flyde igennem dit sind den ene efter den anden.

Og igen mens du forestiller dig det.

Mens du bare forestiller dig, du husker automatisk at chekke ud, har du det godt med dig selv. Du har det godt, bare ved at vide, at du ejer den vane nu. Du bevæger dig sikkert fremad i en positiv retning, og du bevæger dig virkelig sikkert og målrettet fremad i en positiv retning fordi, du husker altid at chekke ind og chekke ud med dit rejsekort.

I løbet af de næste par dage, men længere, hvis det er værdifuldt for dig.
Hver gang du ser farven rød, enten bevidst eller ubevidst, vil det budskab, den sandhed og den overbevisning. Den vidunderlige overbevisning om, at du husker altid at chekke ind og chekke ud blive stærkere for dig, og bliver ved med at blive mere og mere virkelig for dig.

Bliver din absolutte sandhed NU!

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser