Ring til mig i dag: 24 24 28 12

Book online

Tilbage

Det er min overbevisning, at stærk selvtillid skal hvile på et sundt fundament af selvværd !

For lavt selvværd holder så mange mennesker tilbage.

Du går glip af drømmejobbet, fordi du ikke synes det er værd at gå til jobsamtalen.
Du går glip af at sætte din egen virksomhed i værk, fordi du ikke ikke tror nok på dig selv til at gå ud og netværke med de rigtige mennesker.
Måske er du ensom, fordi du ikke føler dig tryg blandt fremmede - eller måske ikke engang føler dig tryg med folk, du kender.

Din lave selvværd kan være opstået pga. kommet andre folks kommentarer, da du voksede op.
Eller det kan være dine egne overbevisninger omkring dine evner og dit værd.

Hvis du har været sikkerpå dig selv i fortiden, så kan vi udnytte disse tidligere erfaringer og gøre dem virkelige igen.
Hvis du aldrig har følt dig sikker på dig selv, kan vi finde frem til det, der kommer i vejen for dig og hjælpe dig med at oprette en ny tillid til til dig selv ogdit eget værd.

"Det forbedrede mit selvværd og min selvtillid, så jeg kan nu præsentere foran en gruppe af mennesker, uden at mine ben ryster under mig”

Nogle mennesker har altid været generte, og usikker på sig selv i store grupper af mennesker.
Eller de er nervøse for at møde fremmede i sociale, arbejdsmæssige eller private situationer.

Andre mennesker udvikler en mangel på selvtillid og manglende selvværd.

Det kan være som følge af negative kommentarer fra arbejdskolleger eller familie, det kan forekomme efter at være væk fra af arbejdspladsen i et stykke tid eller på grund af at være i en ny situation, hvor de føler sig uden for deres 'comfort zone'.

Andre mennesker er meget selvsikre i de fleste situationer, men mangler selvtillid under specielle omstændigheder med en bestemt type person eller situation.

Kvinder kan føle sig utilpas eller nervøse, sammen med mænd, og det samme kan være tilfældet for mænd, der er nervøse sammen med kvinder.

Autoriteter f.eks. en chef eller en vigtig kunde kan reducere din selvtillid og skabe manglende tro på dig selv.

Nogle mennesker kan føle sig meget selvsikre, når de taler til én eller to personer, men føler sig nervøse ved tanken om at tale til en stor gruppe, mens andre mennesker er mest trygge ved at tale offentligt eller på konferencer, men mangler selvtillid, når de taler med få mennesker.

"I dag føler jeg forbløffende igen ... jeg virkelig føler mig så meget mere sikker!"

Tvivl på dit eget værd og mangel på selvtillid skyldes som regel at du ikke ønsker at gøre dig selv til grin.
Du håber bare på at falde i ét med tapetet, hvor ingen lægger mærke til dig.
En anden del af dit sind, presser måske på for at du skal give slip på den selvudslettende adfærd, og ser måske misundeligt på de mennesker, der synes at finde det så let at stråle af selvtillid.

Jeg vil anbefale 1 eller 2 sessioner for at skabe et solidt selvværd, som din selvtillid kan bygge på, og måske en tredje et par måneder senere.

Under den første session vil vi diskutere, hvordan manglende selvværd og selvtillid har påvirket dig i fortiden, uanset om det har været lige siden du kan huske, eller hvis det er af nyere dato.

Jeg bruger forskellige teknikker til at hjælpe dig med at øge din selvtillid og dit selvværd.

De kan variere fra person til person, men jeg har igen og igen set meget store og hurtige resultater.
Som hypnotisør er det særligt tilfredsstillende at være en del af den proces, fordi dårligt selvværd og manglende selvtillid er så urimeligt hæmmende for din livskvalitet.

"Min veninde havde været hos dig inden, og fortalte om hvor kæmpestor en forandring hun oplevede da hun forlod hypnose sessionen hos dig.
Så jeg blev inspireret til at prøve det samme, og det har jeg aldrig nogesinde fortrudt!"

Nogle gange kan andre promstillinger eller følelser dukke op, når vi giver slip på noget, der har fyldt og generet i lang tid.
Derfor er det godt med en opfølging forholdsvis kort tid efter første session, hvor vi kan tage hånd om hvad der end måtte vise sig.
Her vil vi også sikre os, at dit genvundne selvværd og din selvtillid bliver dybt forankret i både sind og krop.

Vil du have adgang til gratis hypnose?

Det gør du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Aldrig spam. Kun værdifuldt indhold og attraktive tilbud.

Ved at tilmelde dig accepterer du gældende vilkår og betingelser