Ring mig op:
24 24 28 12

Boost dit selvværd og styrk din selvtillid effektivt med hypnose

Føler du dig også blokeret af lavt selvværd og dårlig selvtillid? Så vil det være befriende at bryde igennem den blokering. Det kan hypnose hjælpe dig med.

 

Du opnår at:Rygestop hypnose

  • Elske dig selv for præcis den du er
  • Blive hovedpersonen i dit eget liv
  • Slappe af og være åben i sociale situationer
  • Finde dit indre drive mod det du brænder for
  • Respektere dine egen grænser
  • Være overbevist om, at du fortjener det bedste

“…Det er simpelthen den vildeste session jeg har prøvet i mit liv. Forandringerne ER klart mærkbare, og jeg vil  anbefale ALLE at tage en session hos Kasper. Hvad enten du lider af mangel på selvværd, selvtillid eller selvkærlighed!”                

Pernille Caroline Lotus, indehaver af wellnessdeal.dk

 

Forskellen på selvværd og selvtillid

Selvtillid: Er din tillid til egne evner, præstationer og handlinger. Din selvtillid spejles i andres opfattelse af dig, og styrkes eller svækkes fra situation til situation.

Selvværd: Din overbevisning om dit eget værd som menneske, dine værdier og etiske overvejelser. Dit selvværd udspringer af egenomsorg, og evnen til at elske dig selv for alt, hvad du er. Både de gode og mindre gode sider. For eksempel vil en person med et sundt selvværd acceptere sin krop uanset vægt og facon.

Kort fortalt

Man kan sige, at selvtillid er synlig for andre, hvorimod selvværd er en indre følelse af kærlig accept af dig selv, dine værdier, tanker, følelser, længsler og drømme.

 

Hvorfor har nogle bedre selvværd og selvtillid end andre?

Det kan skyldes adskillige ting

Men i de fleste tilfælde er det fortiden, der har præget os i en eller anden retning.
Hvis man for eksempel har oplevet, at forældre er fraværende frem for at skabe trygge og kærlige rammer i hjemmet, kan meningen man drager være, at man er værdiløs. Det sætter sig så som en stærk underbevidst overbevisning.

Dårlig selvværd kan også skyldes, at man har været tvunget til at påtage sig et for stort ansvar i en tidlig alder.
Børn af misbrugere og psykisk syge udvikler en enorm evne til at navigere i forældrenes uforudsigelige humørsvingninger og flydende grænser. Ofte resulterer det i konfliktskyhed og manglende evne til at sætte egne grænser, og det slider på selvværdet.
Måske er man nødt til tage ansvaret for og kontrollen over den daglige husholdning. Det kan udvikle sig til et ekstremt behov for kontrol i en senere alder, og da det er umuligt at leve op til, føler man sig værdiløs.

Mobning i skolen og isolation, kan også plante en meget negativ selvopfattelse, der kan forfølge os langt ind i voksenlivet.

“…Efter at ha’ været i hypnose hos dig, har jeg aldrig haft det bedre i mit liv :-) 
Tusinde tak for den vildeste, men også mest givende rejse i mit liv!”

Maiken

Hvad nu hvis din nuværende selvopfattelse slet ikke er sandheden?

Som mennesker har vi et stærkt behov for at skabe mening af vores omstændigheder.
Hvis vi for eksempel oplever nederlag, svigt og ensomhed, kan den mening vi skaber være, at vi er værdiløse.
Men det er en fortolkning af omstændigheder, du ikke er skyld i.
Negative overbevisninger der har fået lov til at overtage styringen og hæmme din livskvalitet. Men din nuværende selvopfattelse behøver slet ikke at være sandheden. Langt fra, faktisk.
I hypnose kan vi frigøre din selvrespekt, kærlighed til dig selv og meget direkte booste dit selvværd ved at styrke din selvopfattelse. Når det fundament er skabt, vil din selvtillid også blomstre.

Læs om dit gennemtestede hypnoseforløb og book online