Ring mig op:
24 24 28 12

Kurser i effektiv og målrettet hypnose

 

Efterspørgselen efter hypnosekurser bliver større og større

Det er ikke længere kun showhypnotisører og hypnoterapeuter forundt at bruge hypnose. Et stigende antal mennesker opdager, at de kan få glæde af hypnose i deres professionelle liv og til personlig udvikling.

Jeg byder den udvikling velkommen, og håber at flere mennesker bliver opmærksomme på hypnose, og hvordan de bruger det.

Hvordan finder jeg det rigtige kursus?Kursus hypnose

Enhver der har overvejet at tage et hypnosekursus ved, at der et hav af tilgængelige kurser, der varierer i metoder, kvalitet og pris. Det kan gøre det svært at afgøre, hvilket kursus, der er det rigtige for dig.

Mit råd når du overvejer et kursus, er at vælge et der lærer dig den hypnosestil, som du gerne vil mestre. Det vil altid være muligt at bygge bro over forskellige metoder, men det er ikke den bedste måde at starte. Hvis dit mål er at blive showhypnotisør, så led efter en showuddannelse. Hvis du gerne vil have en analytisk og terapeutisk tilgang, så find et kursus, der indeholder det.

For det andet find et kursus hvor instruktøren er en erfaren udøver af hypnose. Alt for mange kurser udbydes af folk, der har hypnose som en bibeskæftigelse, og de mangler den dybe forståelse, der kommer af at være fuldtids professionel hypnotisør.

Og sidst men ikke mindst. Vælg et kursus hvor der er et stort element af praktiske øvelser. Teori og historie er selvfølgelig interessant, men praktisk undervisning med professionel feedback er den bedste måde at udvikle dine evner hurtigt.

Bliv certificeret hypnotisør

Er du interesseret i at blive certificeret hypnotisør og være i stand til at leve af at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. Så tag et kig på den hypnoseuddannelse jeg tilbyder sammen med min kollega Malene Schack på Fredholm & Schack Hypnose Academy.

Her lærer du effektivt og målrettet at skabe elegante og hurtige ændringer i dine klienters liv, og hvordan du starter din egen hypnosepraksis.

Lær at hypnotisere på én dagMikaela hypnotiserer

Er du i tvivl om den certificerende uddannelse er den rigtige for dig, så deltag på mit endags hypnosekursus. Kurset er underholdende og lærerigt, og du lærer at hypnotisere på én dag, og give dig selv og dem omkring dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Læs mine anmeldelser på Google

Fredholm Hypnose har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 19 anmeldelser på Google.